Antena 3 CNN Actualitate Legătura dintre interlopul care a lovit cu mașina un bebeluș și milionarul Remus Truică

Legătura dintre interlopul care a lovit cu mașina un bebeluș și milionarul Remus Truică

Informații explozive despre interlopul care a lovit cu mașina un cărucior în care se afla un bebeluș. Individul, fost boxer, a fost bodyguard pentru mai mulți oameni de afaceri, printre care și milionarul Remus Truică. Interlopul chiar l-ar fi păzit pe Truică până în ultima zi de libertate.

Legătura dintre interlopul care a lovit cu mașina un bebeluș și milionarul Remus Truică
de Gabriel Dano    |    17 Ian 2021   •   12:35

"Acest interlop de 56 de ani din Sectorul 6 al Capitalei este un fost boxer. A făcut sport de performanță la Clubul Rapid, însă s-a lăsat foarte repede de acest sport fiindcă i-au plăcut luptele de stradă. Am aflat că acesta i-a apărat pe foarte mulți oameni cu bani de la noi din România, printre care afaceristul Remus Truică, care a fost condamnat la ani grei de închisoare cu executare în dosarul Băneasa.

Din datele pe care am reușit să le obținem se pare că acest interlop Boju Florin a fost foarte aproape de Truică, chiar până să primească condamnarea dată de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Ce înseamnă că a fost foarte aproape de Remus Truică: l-a apărat, era tot timpul în spatele lui, pentru că vorbim de un afacerist foarte bogat și cu mulți dușmani. Un personaj extrem de controversat - a intrat într-o sală de sport în urmă cu mai mulți ani în urmă și l-a luat la bătaie pe luptătorul Cătălin Zmărăndescu, fost bodyguard al lui Gigi Becali", a spus reporterul Antena 3 Roxana Ciucă.

Boju: "Nu am ce să regret!"

Individul care a fost filmat în timp ce a lovit, vineri, cu maşina, un cărucior în care se afla un bebeluș şi l-a acroşat pe tatăl acestuia a fost arestat preventiv. Poliția Capitalei anunță că șoferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce suspectul fusese reținut vineri.

Incidentul s-a produs în parcarea unui bloc din Bucureşti. Un bucureștean care îşi plimba copilul în cărucior a intrat într-o altercaţie cu un şofer care îşi parcase maşina pe trotuar. Altercaţia a fost generată de faptul că maşina bloca posibilitatea de a circula pe trotuar.

Şoferul a ales să pună capăt discuţiei în contradictoriu urcându-se la volan. El a demarat şi a lovit căruciorul cu copilul şi pe tatăl acestuia.

Tatăl a sunat la 112 și a reclamat că șoferul l-a lovit intenționat. Polițiștii Secției 25 l-au identificat în trafic pe şofer şi l-au audiat.

"Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, cu inculpatul în stare de reținere", anunța, vineri, Poliția Capitalei.

Procurorii au cerut mandat de arest preventiv pentru 30 de zile pentru suspectul de tentativă de omor. Acesta a fost prezentat judecătorilor, pentru eliberarea mandatului.

“Nu am ce sa regret, pentru că nu am comis în mod intenţionat nicio faptă. Am vrut să dau cu spatele şi, în loc să bag în marşalier, am încurcat vitezele. Am băgat în viteza 1 şi automat masina a luat-o puţin în faţă. Nu ]l cunosc pe acest bărbat care a ieşit cu fetiţa la plimbare, dar ce pot să spun e că el m-a provocat. M-a înjurat şi a pus în mod intenţionat căruciorul în faţa autoturismului meu, astfel încât să îmi blocheze trecerea. A mutat căruciorul din partea stangă în partea dreaptă. Nu am fugit de la faţa locului. Am plecat pentru că barbatul mă înjura şi mă filma şi nu am mai suportat. Ma duceam la serviciu şi am fost sunat de cineva din poliţie să vin până la secţie, că am lovit un copil", a spus acesta în faţa instanţei, care a dat curs cererii procurorilor.

Acuzatul a contestat măsura arestului preventiv. Contestaţia se va judeca săptămâna viitoare.

×
Subiecte în articol: bebelus carucior
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close