Antena 3 CNN Actualitate Liberalul Dan Vîlceanu, despre ancheta asupra familiei sale. Cum răspunde acuzațiilor

Liberalul Dan Vîlceanu, despre ancheta asupra familiei sale. Cum răspunde acuzațiilor

Deputatul PNL Dan Vîlceanu a respins, luni, la Antena 3 informațiile potrivit cărora s-ar afla în spatele mutării disciplinare a șefilor de la Finanțe Gorj, după ce aceștia au informat organele judiciare că una din firmele familiei sale ar face afaceri fictive cu firme fantomă

Liberalul Dan Vîlceanu, despre ancheta asupra familiei sale. Cum răspunde acuzațiilor
Sursa foto: foto: captura Antena 3
27 Ian 2020   •   20:31

Dan Vîlceanu afirmă că tatăl său nu ar fi vizat de niciun dosar penal și că totul nu e decât o răzbunare a unor directori demiși.

"Sunt niște minciuni ordinare, niște manipulări grosolane pentru că eu nu am niciun fel de abilitate să transfer eu prin țară sau să detașez directori de ANAF. Nu există niciun fel de dosar penal deschis pe numele tatălui meu - presupun că ar fi fost înștiințat.

Se fac tot felul de acuzații care n-au niciun fel de legătură cu realitatea și, cel mai sigur, toate acestea sunt plecate de la câțiva directori de direcții deconcentrate care au fost schimbați în această perioadă care probabil consideră că eu sunt cel care sunt un fel de jupân al județului în momentul acesta și fac eu ce vreau și schimb pe acolo", a spus Dan Vîlceanu, în emisiunea Punctul de Întâlnire.

Dan Vîlceanu a fost acuzat, luni, că s-ar afla în spatele mutării disciplinare a șefilor de la Finanțe Gorj, după ce aceștia au informat organele judiciare că una din firmele familiei deputatului Vîlceanu face afaceri fictive cu firme fantomă.

”Cu sprijinul lui Florin Cîțu, noul ministru al Finanțelor, Vîlceanu i-a mazilit, instantaneu, pe doi dintre șefii Administrației Județene a Finanțelor Publice Gorj, Marin Ciumag și Alin Ionel Goleanu, ”vinovați” că au sesizat organele judiciare în legătură cu afacerile fictive derulate de S.C. TREFO S.R.L. cu firme fantomă, din rețele de crimă organizată. 

Astfel, Marin Ciumag, șeful Administrației Județene a Finanțelor Publice Gorj, a fost mutat ”disciplinar” la Galați, iar Alin Ionel Goleanu, coordonatorul structurii care a făcut verificări la S.C. TREFO S.R.L., a fost mutat la București”, se arată în articolul publicat de România Liberă.

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire Dan Vîlceanu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close