Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, aviz favorabil pentru eliberare condiţionată

Liviu Dragnea, aviz favorabil pentru eliberare condiţionată

Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, a primit aviz favorabil din partea comisiei din penitenciar pentru eliberare condiţionată. Comisia Penitenciarului Rahova a decis că Dragnea este reabilitat.

Liviu Dragnea, aviz favorabil pentru eliberare condiţionată
Sursa foto: Hepta
de Roxana Ciucă    |    21 Apr 2021   •   12:12

Astfel, săptămâna viitoare, Liviu Dragnea se va prezenta în faţa instanţei de judecată cu cererea de eliberare condiţionată.

Liviu Dragnea a executat deja doi ani din cei trei ani şi şase luni de închisoare la care a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Drept urmare, Dragnea are mari şanse ca marţi, 27 aprilie 2021, să fie eliberat condiţionat.

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu.

Vineri, Liviu Dragnea se va prezenta la Curtea de Apel Bucureşti, acolo unde a cerut ca cele opt luni în care nu a muncit să îi fie recunoscute ca zile de lucru pentru că a avut o decizie definitivă în acest caz.

Dragnea a acuzat că i-a fost interzis dreptul la muncă, timp de opt luni, tocmai pentru a nu obţine beneficiile zilelor lucrate, astfel că a dat în judecată penitenciarul, iar instanţa i-a dat dreptate.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close