Antena 3 CNN Actualitate Locale Locuitorii din comuna Ipotești au ieșit în stradă indignați de lucrările de asfaltare: ”O să treacă mașinile pe deasupra gardului”

Locuitorii din comuna Ipotești au ieșit în stradă indignați de lucrările de asfaltare: ”O să treacă mașinile pe deasupra gardului”

Mai mulți locuitori ai comunei Ipotești din Botoşani au ieșit în stradă pentru a-și semnala indignarea față de lățimea asfaltului în construcție.

Locuitorii din comuna Ipotești au ieșit în stradă indignați de lucrările de asfaltare: ”O să treacă mașinile pe deasupra gardului”
Sursa foto: Facebook/NewsBucovina
de Adelina Miron    |    18 Mai 2021   •   16:57

Locuitorii au avut o discuție aprinsă cu muncitorii care efectuau asfaltarea. Aceștia și-au exprimat nemulțumirea față de nivelul mult prea înalt al asfaltului, în comparație cu cel al caselor.

”Uitați unde este gardul față de drum. Încă un pic și o să treacă mașinile pe deasupra gardului, că așa-i proiectul. Un proiectant foarte deștept.”, a spus cel mai vocal dintre reclamanți jurnaliștilor și polițiștilor de la fața locului. 

”E lucrare cu fonduri europene”, se aude o voce în fundal.

Chestionat cu privire la corectitudinea lucrărilor, șeful de șantier le explică localnicilor enervați că el nu are nicio vină și nu poate modifica felul în care se asfaltează pentru că trebuie să respecte un proiect. 

”Ce pot să fac eu, lăsați-mă să lucrez.”, spune șeful de șantier. 

Reclamantul vocal se plânge de faptul că vrea să consulte proiectul, dar șeful de șantier nu îi permite să verifice documentele, deși bărbatul susține că știe să citească un proiect. 

”Au spus că așa e în proiect, ei respectă cotele de proiect. Cine sunt eu ca să îmi arate proiectul.”, spune bărbatul celorlalți oameni aflați în stradă. 

Nu este pentru prima oară când proiectele de infrastructură realizate în satul Ipotești îi nemulțumesc pe localnici. 

Același bărbat atrage atenția asupra faptului că nici lucrările de canalizare nu au fost efectuate corespunzător.

×
Subiecte în articol: Ipoteşti asfaltare
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close