Antena 3 CNN Actualitate Social Ludovic Orban: „Vom scoate o lege mai bună a pensiilor”

Ludovic Orban: „Vom scoate o lege mai bună a pensiilor”

Ludovic Orban: „Vom scoate o lege mai bună a pensiilor”
de S.T.    |    04 Dec 2019   •   19:22

Premierul Ludovic Orban a anunțat că va crea o nouă lege a pensiilor.

„Vom face o analiză extrem de serioasă asupra sistemului de pensii(...). Anul viitor vom lucra și vom scoate o lege mai bună a pensiilor”, a spus Ludovic Orban.

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, speră ca, până la începutul anului viitor, să aibă un inventar complet al problemelor generate de noua lege a pensiilor.

Întrebată marţi când se vor face modificări privind pensiile, ea a răspuns: „Lista problemelor generate de Legea pensiilor este nu aş vrea să spun nesfârşită, dar este lungă. Am mii - fără să exagerez - de semnale din toate categoriile sociale cu privire la nedreptăţi generate de noua lege a pensiilor. Nu vreau să mă grăbesc, nici nu trag de timp, dar nu vreau să mă grăbesc. Aş vrea să fac un inventar cuprinzător al tuturor acestor probleme generate de lege. (...) O să încercăm să avem un inventar complet până la începutul anului viitor şi de acolo vor curge soluţiile, fără îndoială, împreună cu ceilalţi colegi, împreună cu membrii Parlamentului, acolo unde sunt de remediat anumite aspecte în lege”.

Citiți și:

USR în scandal cu PNL. Cine vrea pensii de lux

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close