Antena 3 CNN Actualitate Mama Luizei, reacție la dezvăluirile lui Dincă din rechizitoriul DIICOT: „Nu m-au convins cu nimic! Luiza e traficată!”

Mama Luizei, reacție la dezvăluirile lui Dincă din rechizitoriul DIICOT: „Nu m-au convins cu nimic! Luiza e traficată!”

Mama Luizei Melencu este convinsă că fiica ei este traficată și cere socoteală autorităților că nu le-au căutat la timp pe fetele despre care se crede că ar fi fost ucise de Gheorghe Dincă. Femeia spune că nu a fost convinsă de dezvăluirile din rechizitoriul procurorilor DIICOT, în cazul crimelor din Caracal.

Mama Luizei, reacție la dezvăluirile lui Dincă din rechizitoriul DIICOT: „Nu m-au convins cu nimic! Luiza e traficată!”
Sursa foto: Foto: Facebook/Luiza Mihaela
18 Ian 2020   •   11:35

”Nu m-au convins cu numic. Convingerea mea e că Luiza trăiește și e traficată. Pentru ce nu ni s-a spus că Luiza a fost ucisă în trei luni și jumătate, atâta timp cât noi am umblat pe la porțile instituțiilor și ni se spunea că se lovesc într-un zid. În momentul în care s-a aflat de cazul Alexandrei și a sunat la 112, a fost inclusă și Luiza. Varianta mea e că acel procuror de la Craiova a vrut să scape de caz”, a spus femeia.

Citește și: RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Detalii înfiorătoare! Dincă i-a mărturisit unui polițist sub acoperire cum le-a chinuit pe Luiza și Alexandra. Nu știa de apelul la 112!

Noi detalii îngrozitoare ies la iveala din rechizitoriul dosarului Caracal obţinut de Antena 3. Gheorghe Dincă a fost  interogat  în celulă de un polițist sub acoperire. Presupusul criminal i-a marturisit acestuia ororile la care le-a supus pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu.

Declaraţiile şocante au fost înregistrate, iar acum sunt probe in dosar. Potrivit procurorilor, Dinca şi-a calculat fiecare pas. Şi-a transformat casa într-o închisoare în care victimele erau supuse unor tratamente barbare. 

 

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close