Antena 3 CNN Actualitate Mamă și fiică de 11 ani, violate de un recidivist. „Mă amenința să dacă nu fac asta va trimite colegi de închisoare și voi fi moartă”

Mamă și fiică de 11 ani, violate de un recidivist. „Mă amenința să dacă nu fac asta va trimite colegi de închisoare și voi fi moartă”

O mamă din Petroșani acuză că fetița sa de 11 a fost violată în repetate rânduri, cu complicitatea Poliției.

Mamă și fiică de 11 ani, violate de un recidivist. „Mă amenința să dacă nu fac asta va trimite colegi de închisoare și voi fi moartă”
Sursa foto: Foto: Pexels
de S.T.    |    15 Feb 2020   •   17:57

Agresorul este acum după gratii, însă după ce cazul a ajuns în presă.

Prima dată când femeia a mers să reclame că fata a fost abuzată, polițistul ar fi trimis-o acasă și i-a spus că o va căuta el.

Femeia susține că a anunțat Poliția Petroșani în urmă cu aproximativ o lună și a indicat agresorul, un recidivist din localitate. Ofițerul de serviciu i-ar fi recomandat femeii să depună o plângere și dacă bărbatul mai apare la ușă să nu sune la 11, ci să sune la Poliția Petroșani.

„Eu am fost constrânsă prin amenințări să mă culc cu acest monstru care mă amenința să dacă nu fac asta va trimite colegi de închisoare și voi fi moartă”, susține mama copilei, potrivit observatorulnational.ro.

Suspectul, în vârstă de 45 de ani, a fost reținut și ulterior arestat pentru 30 de zile.

Caz șocant în Petroșani. Mamă și fiică violate de un recidivist

×
Subiecte în articol: Petrosani viol
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close