Antena 3 CNN Actualitate Social Fost pacient cu coronavirus, mărturii cutremurătoare: Recuperarea nu poate fi făcută pentru că spitalul este declarat unitate COVID

Fost pacient cu coronavirus, mărturii cutremurătoare: Recuperarea nu poate fi făcută pentru că spitalul este declarat unitate COVID

Un pacient vindecat de coronavirus face mărturii cutremurătoare. Bărbatul a rămas cu mari probleme după ce a scăpat de virusul ucigaș și trebuie să facă recuperare. Procedurile de specialitate se pot realiza doar la ”Marius Nasta”, unde este declarat spital COVID.

Fost pacient cu coronavirus, mărturii cutremurătoare: Recuperarea nu poate fi făcută pentru că spitalul este declarat unitate COVID
Sursa foto: flickr.com
01 Iun 2020   •   19:42

Băbatul nu a putut să aibă parte de această recuperare  și a ascultat de sfaturile rudelor și ale prietenilor.

”Am fost 31 de zile internat, după ce am plecat din spital, eram foarte optimist. Mai ales că am avut parte de opt radiografii pulmonare, mi se spusese că rămăsese doar o mică afecțiune pe plămânul drept.

Când am ieșit din spital, am făcut un computer tomograf să văd care e situația reală, iar plămnii erau amândoi inflamați, mi se vedeau zone în care oxigenul nu mai pătrunde, pentru că plămânii nu mai au flexibilitate și nu se mai dilată.

Am încercat să fac operațiunile de recuperare, am alergat pe niște piste greșite. Specialiștii mi-au spus toți să ajung la Marius Nasta, acolo e singurul loc unde se pot face aceste recuperări în București.

Nu am putut să ajung pentru că e spital COVID, am făcut o recuperare empirică așa cum am fost sfătuit de rude sau de prieteni. Nu am avut parte de ceva specializat. Asta e un minus pentru Ministerul Sănătății”, a declarat Alin Goga, pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: coronavirus plamani recuperare
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close