Antena 3 CNN Actualitate Mașină a Jandarmeriei, implicată într-un accident grav lângă Timișoara: Un jandarm este în comă

Mașină a Jandarmeriei, implicată într-un accident grav lângă Timișoara: Un jandarm este în comă

Un grav accident de circulație a avut loc astăzi, în jurul orei 17.00, în satul Covaci, la câțiva kilometri de Timișoara. Coliziunea violentă s-a produs chiar în centrul localității, în fața bisericii, unde o mașină în care se aflau doi jandarmi a fost izbită puternic, din lateral, de un Volkswagen.

Mașină a Jandarmeriei, implicată într-un accident grav lângă Timișoara: Un jandarm este în comă
Sursa foto: pressalert.ro
de Mia Lungu    |    16 Apr 2021   •   18:38

O autospecială a Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș a fost implicată, vineri, într-un accident. În urma impactului, mașina de Jandarmerie a fost aruncată într-un stâlp, potrivit press alert. Doi jandarmi și șoferul celeilalte mașini implicate au ajuns la spital. 

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de urgență, fiind nevoie și de descarcerare. Din primele informații, unul dintre jandarmi este în stare gravă, fiind transportat, în comă, la spital. Al doilea jandarm și șoferul Passat-ului au fost preluați de echipaje SMURD.

Potrivit IPJ Timiș, un bărbat de 38 de ani, aflat la volanul autospecialei, s-a ciocnit, într-o intersecție, cu un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani.

Din primele informații de la fața locului se pare că de vină pentru accident ar fi șoferul Passat-ului, care la intrarea în intersecție ar fi trebuit să cedeze trecerea. Semnul de circulație, este, însă, căzut la pământ de mai mult timp.

Localnicii spun că poliția din Sânandrei, comuna de care aparține satul Covaci, trece rar prin zonă și că pe acolo se circulă cu mare viteză.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

×
Subiecte în articol: Timisoara jandarmi jandarmerie accident
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close