Antena 3 CNN Actualitate Un medicament pentru animale, posibil leac COVID. Gigi Becali: "Te vindeci cu 5 euro"

Un medicament pentru animale, posibil leac COVID. Gigi Becali: "Te vindeci cu 5 euro"

O nouă controversă apare în jurul medicamentelor indicate pentru tratarea COVID-19, iar subiectul îl are în centru şi pe Gigi Becali. 

Un medicament pentru animale, posibil leac COVID. Gigi Becali: "Te vindeci cu 5 euro"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    19 Ian 2021   •   12:50

Milionarul încearcă acum să convingă Ministerul Sănătăţii să includă în protocol ivermectina, un medicament despre care spune că face minuni pentru pacienţii cu coronavirus. 

Becali vrea să convingă Ministerul Sănătăţii să includă în protocol ivermectina

În plus, Becali nu e singurul care spune asta. Un specialist în boli pulmonare a pledat şi el pentru folosirea ivermectinei în cadrul unei audieri în Congresul Statelor Unite. 
Ivermectina este un medicament din categoria antiparazitarelor folosit deocamdată în România doar în farmacia veterinară. 

Mai multe studii internaţionale au arătat că e bine tolerat de om şi sugerează că ar putea fi folosit pentru a preveni sau chiar a trata infecţia cu Sars Co-V 2. 

Medicul Pierre Kory, specialist în boli ale plămânilor de la Spitalul Aurora St. Luke din Milwaukee, a fost audiat anul trecut în congresul american pe acest subiect.

Gigi Becali: Ivermectina, te vindeci cu 5 euro

În România, de eficienţa medicamentului este deja convins Gigi Becali.

Un medicament pentru animale, posibil leac COVID

"Nu pot să aduc, că nu e în protocol. Nu e în protocol, încercăm acum să convingem Ministerul Sănătăţii să bage în protocol, pentru că francezii și nemții şi americanii au aprobat ivermectina. Te vindeci cu 5 euro", susţine Gigi Becali.

Nu toţi experţii susţin că ivermectina poate fi folosită în cazuri de COVID. Spre exemplu, specialişti de la prestigioasa universitate americană Johns Hopkins s-au arătat rezervaţi cu privire la eficacitatea medicamentului, cu argumentul că studiile clinice sunt limitate. 

Gigi Becali: Am vindecat aproape toată comuna de COVID. Virusul, un fleac!

În octombrie 2020, Gigi Becali anunţa că a vindecat aproape toată comuna de COVID-19 cu ajutorul medicilor de la clinica sa şi cu anumite tratamente.

"De la mama mea, o femeie în vârstă de 90 de ani, până la verii Giovani şi Victor Becali, dar şi şoferi şi femei de serviciu, toţi au avut (coronavirus - n.r.). Numai pe mine m-a ferit Dumnezeu", a spus omul de afaceri Gigi Becali.

El susţine că virusul Sars CoV-2 este "un fleac" şi vrea acum să aducă medicamente din India şi Rusia, ca să nu mai moară oameni.

×
Subiecte în articol: Ivermectina COVID-19 Gigi Becali
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close