Antena 3 CNN Actualitate Monica Anisie, criticată şi claxonată la ieșirea din secția de votare. Reacția ministrului Educației

Monica Anisie, criticată şi claxonată la ieșirea din secția de votare. Reacția ministrului Educației

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie s-a prezentat la vot foarte încrezătoare. A votat pentru pentru “un nou Bucureşti”. În timpul înterviului acordat jurnaliştilor după vot, o alegătoare revoltată a criticat-o în public.

Monica Anisie, criticată şi claxonată la ieșirea din secția de votare. Reacția ministrului Educației
de Claudia Popovici    |    27 Sep 2020   •   15:20

Monica Anisia a acordat un interviu jurnaliştilor după ce a votat, fix în faţa porţii şcolii unde era organizată secţia de vot, blocând ieşirea şi intrarea pentru alegători.

O doamnă alegător nu a mai aşteptat ca ministrul Educaţiei să îşi încheie discursul şi a cerut consternată să îi se permită să treacă. A profiat de ocazie să îi reamintească, pe un ton critic, să aibă în vedere situaţia şcolilor.

„Bucureştiul are nevoie la acest moment şi de oameni competenţi. La momentul acesta am emis un ordin de ministru, prin care, începând cu data de 30 septembrie vom relua cursurile în scenariile pe care comitetele județene sau al municipiului Bucureşti pentru situații de urgență le vor stabili.”

În momentul în care a ajuns la subiectul închiderii şcolilor, câţiva participanţi la trafic au început să o claxoneze puternic.

“Deci nu e vorba că se închid școlile după alegeri! Din contra….” şi-a încheiat discursul Monica Anisie.

 

×
Subiecte în articol: ministrul educatiei vot şcoli
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close