Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Justiţiei, prima reacţie în cazul fetei violate din Vaslui: Justiţia se face în sala de judecată

Ministrul Justiţiei, prima reacţie în cazul fetei violate din Vaslui: Justiţia se face în sala de judecată

Ministrul Justiţiei, prima reacţie în cazul fetei violate din Vaslui: Justiţia se face în sala de judecată
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    21 Iul 2015   •   20:35
Ministrul Justiţiei a avut prima reacţie în cazul fetei violate de şapte tineri din Vaslui. 
 
Justiţia se face în sala de judecată, spune Robert Cazanciuc, care nu a dorit să comenteze mai mult pe marginea acestui caz care a şocat publicul. 
 
Ministrul a precizat însă că trebuie să aşteptăm rezultatele Inspecţiei judiciare care, la fel ca şi Parchetul General, verifică felul în care judecătorii şi procurorii au acţionat în cazul de la Vaslui. 
 
CSM a sesizat Inspecţia în urmă cu o lună, iar raportul este în lucru. Atât CSM, cât şi Parchetul General verifică de ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui nu a contestat decizia magistraţilor de la Judecătoria Vaslui, care a decis ca trei dintre violatori, care şi-au recunoscut faptele, să fie plasaţi în arest la domiciliu. 
 
Ulterior magistraţii din Vaslui iţau eliberat şi pe ceilalti patru violatori care nu şi-au recunoscut faptele, considerând că nu pot avea parte de un tratament diferenţiat. În cele din urmă, tinerii au fost eliberaţi şi din arestul la domiciliu. 

×
Subiecte în articol: Robert Cazanciuc fata violata
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close