Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre Dan Barna: ”14,71%, enorm pentru un băiețel care... nimic”

Mircea Badea, despre Dan Barna: ”14,71%, enorm pentru un băiețel care... nimic”

Mircea Badea, despre Dan Barna: ”14,71%, enorm pentru un băiețel care... nimic”
12 Noi 2019   •   10:30

Mircea Badea susține că scorul lui Dan Barna la prezidențiale e uriaș ”pentru nimeni de pe planetă”. Badea a declarat că 14,71% pentru ”un băiețel simpluț care nimic” e enorm.

”Vai, vai, vai, marele perdant Barna. Nu vă supărați, dar de când era Barna așa mare sculă pe basculă? Mie mi se pare că procentul lui Barna este enorm. Eu nu-i înțeleg pe ăștia care spun: ”vai, ce puțin a luat Barna”. Nu mi se pare deloc puțin, mi se pare enorm. Adică, cine dr*cu e Dan Barna? Cine-l recomandă? USR-PLUS, adică o colecție de bizărei cu lozinci din două cuvinte și cu obsesii semi-maladive? În număr de două... Vreau să zic că 14,71% pentru un băiețel absolut simpluț, mobilat, e un tip egal cu sine care se adoră, e căzut în propria lui admirație, de aia-i dă autograf lui Ienei, dar e un băiețel simpluț care... nimic.

A făcut numai gafe, a spus numai tâmpenii, în afară de lozincile alea, nutreț pentru cretini. E un băiețel care a făcut foarte mulți bani, cum au făcut mulți băieței prin România, cu statul, într-o formă sau alta. A vândut harneală la fonduri europene. N-are nici măcar material material de vedete, ca să spui: ”wow, băi, Barna, ce tip magnetic.

Evident că nu sunt. 14,71% pentru nimeni pe planetă este uriaș.” a spus Mircea Badea, la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close