Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Doamna Gorghiu a spus că nu e treaba politicienilor să comenteze deciziile justiţiei. În cazul Vaslui vrea să intervină premierul?

Mircea Badea: Doamna Gorghiu a spus că nu e treaba politicienilor să comenteze deciziile justiţiei. În cazul Vaslui vrea să intervină premierul?

Mircea Badea: Doamna Gorghiu a spus că nu e treaba politicienilor să comenteze deciziile justiţiei. În cazul Vaslui vrea să intervină premierul?
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    21 Iul 2015   •   00:31

Mircea Badea a comentat reacţia Alinei Gorghiu în cazul fetei violate din Vaslui, după ce copreşedinta PNL a spus că ar trebui să intervină premierul în privinţa eliberării acuzaţilor, iar în alte cazuri liberala susţinea că politicienii nu comentează deciziile justiţiei.

 
"Am o întrebare care ţine de logică. Am auzit-o cumva pe doamna Alina Gorghiu (...) spunând că premierul Ponta ar fi trebuit să intervină în cazul eliberării celor şapte violatori din Vaslui? Nu înţeleg. Sunt convins că are o logică ce spune dânsa, dar nu înţeleg eu", a spus Mircea Badea, luni, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.
 
Badea a amintit de declaraţiile făcute de Alina Gorghiu, în cazul Marianei Rarinca, afirmaţii contrar opuse celor din cazul fetei violate la Vaslui.
 
"În cazul Rarinca, doamna Gorghiu a spus că ea nu comentează, că e nu e treaba politicienilor să comenteze aşa ceva. În cazul ăsta, se gândeşte că ar fi bine să intervină premierul? Adică, anumite sentinţe nu le comentăm că e treaba justiţiei şi în alte cazuri, nu numai că le comentăm, dar e şi recomandabil să intervenim?", a punctat Mircea Badea.
 
Profesorul Gheorghe Mencinicopschi e în închisoare, iar violatorii, nu, a mai spus realizatorul emisiunii În gura presei, de la Antena 3.

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close