Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Eu sunt cel mai mare fan al preşedintelui Iohannis. Vreau TVA de 25%, dublarea impozitelor şi CAS de 30%

Mircea Badea: Eu sunt cel mai mare fan al preşedintelui Iohannis. Vreau TVA de 25%, dublarea impozitelor şi CAS de 30%

Mircea Badea: Eu sunt cel mai mare fan al preşedintelui Iohannis. Vreau TVA de 25%, dublarea impozitelor şi CAS de 30%
Sursa foto: Foto: VideoNews
20 Iul 2015   •   00:22

Mircea Badea a explicat, în pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, duminică seară, că este fan al preşedintelui Klaus Werner Iohannis. 

 
"Apropo de Codul Fiscal, eu îl apreciez foarte mult pe domnul preşedinte Klaus Werner Iohannis. Sigur că dânsul a spus tot ce a spus în campanie, dar îţi trebuie foarte multă bărbăţie să revii asupra ideilor tale. Numai un bou este consecvent, cum spunea cineva, nu? Bărbatul îşi poate recunoaşte greşelile şi şi le poate reevalua."
 
Ba mai mult, Mircea Badea a plus şi a explicat că îşi doreşte ca în România să fie cele mai mari taxe din Uniunea Europeană. 
 
"Eu cred că domnul preşedinte este infailibil, are dreptate întotdeauna, eu am luat lumină de la tinerii frumoşi şi liberi care şi-au luat ţara înapoi, de la diaspora, pentru că diaspora trimite bani în ţară şi eu cred că dacă domnul Iohannis a zis că nu e bine aşa, eu îl cred. Eu nu l-am crezut, acum ştiu că am greşit. Eu nu mai am nevoie de explicaţii, cine sunt eu să am nevoie de explicaţii?"
 
"Eu cred că înţelept nu este să scadă TVA, ci să crească TVA. Cât este maximul? 25%. Eu vreau 25. Şi dublarea impozitelor. Sunt cel mai mare fan dacă se măresc impozitele. Cât e cota unică? 16%. Mie mi s-ar părea corect, pentru un buget construit pe precauţie şi stabilitate, să nu ajungem ca Grecia, eu aş zice cota unică 30%. Este ce îmi doresc eu. Dar întotdeauna am grijă să îmi ajustez dorinţele personale cu opiniile domnului preşedinte."
 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea fan presedinte TVA impozite CAS
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close