Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Pe mine nimic în România nu mă poate face să fac acest lucru! Nimic, nimic!

Mircea Badea: Pe mine nimic în România nu mă poate face să fac acest lucru! Nimic, nimic!

Mircea Badea a declarat, luni seara, că în acest moment, nimic în România nu îl poate face să se testeze pentru coronavirus. Motiv pentru care evită total ”să fie contact”.

Mircea Badea: Pe mine nimic în România nu mă poate face să fac acest lucru! Nimic, nimic!
Sursa foto: Antena 3
de Laura Dinu    |    14 Iul 2020   •   09:45

”Eu m-am uitat pe prosteala aia, mizeriile alea de criterii pe care le-au pus ei pentru testare. În acest moment, pe mine personal în România nimic nu mă poate face să mă testez. Nimic, nimic! Decât forțat! Dar eu să zic: ”Mă duc”, nu! Decât să vină să mă ia ca pe băiatul ăla de la metrou, să mă târască, să îl testăm pe nenorocitul ăsta!

Am identificat conform criteriilor lor de testare ce trebuie să faci ca să nu fii testat. Nu e foarte greu, nu trimiți rachete pe Lună! Și eu am foarte mare grijă să nu fiu contact, conform definiției lor. Să nu fiu contactul nimănui. Și nefiind contact, nu mă baga la containerele doctorului Imbri”, a spus Mircea Badea.

De asemenea, realizatorul emisiunii În gura presei a facut un apel la politicienii care vor să voteze împotriva legii carantinei şi izolării şi le spune ce să răspundă la orice întrebare legată de această lege. Jurnalistul susține că ”trebuie să trăim într-o lume civilizată”.

"Încerc să mă feresc de atacul cerebral care îmi dă târcoale. Pentru că trăiesc în această ţară, cred că a fost o greşeală. Fac un apel la politicienii care discută mâine acea mizerie de lege a carantinei, să nu o voteze. Este o mare mizerie! Am văzut că se cam pierd când îi întreabă reporterii cretinisme de genul 'dar nu credeţi în covid?' şi uită de ce se opun.”, a spus jurnalistul

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close