Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, solidar cu victimele abuzurilor: Cu fundiţa în piept, nu pot să fac divertisment

Mircea Badea, solidar cu victimele abuzurilor: Cu fundiţa în piept, nu pot să fac divertisment

Mircea Badea, solidar cu victimele abuzurilor: Cu fundiţa în piept, nu pot să fac divertisment
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    22 Iul 2015   •   00:02
Justiţia de la noi este odioasă, iar românii se arată mai interesaţi de emisiunile cu bucătari decât de lucrurile grave care se întâmplă în ţară, a spus Mircea Badea, marţi, după ce Antena 3 a demarat campania Solidari cu victimele abuzurilor.
 
Iniţiativa Antenei 3 vine în urma cazului fetei de la Vaslui violată de şapte tineri.
 
"Populaţia României e laxă, atitudinea generală e flască, suntem vegetali, suntem reflexivi, suntem interesaţi de (...) emisiuni cu bucătari", a spus Mircea Badea, marţi seara, la Antena 3.
 
"Justiţia în România, cu toată dragostea pentru ideea de justiţie, este odioasă. Faptul că s-a întâmplat asta la Vaslui nu este decât un detaliu semnificativ al unui lung şir de porcării care se întâmplă în justiţia din România", a mai spus Mircea Badea, realizatorul emisiunii În gura presei, de la Antena 3. 

În seara demarării campaniei, jurnaliştii Antena 3 au purtat în piept o fundă albă, arătându-şi astfel solidaritatea cu victimele abuzurilor. La fel a apărut şi Mircea Badea, care a precizat că "nu pot să fac divertisment, cu fundiţa în piept".

Şapte tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, din Vaslui, au sechestrat şi violat, în noiembrie 2014, o elevă de 18 ani, care ulterior a avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit anchetatorilor, adolescenta a fost abuzată sexual în două rânduri, în aceeaşi seară, de cei şapte tineri.
 
La un moment dat, eleva a leşinat, fiind trezită de violatori cu alcool, după ce a fost stropită pe faţă.
 
Reţinuţi iniţial de poliţişti, cei şapte tineri au fost arestaţi preventiv de Judecătoria Vaslui la trei zile după consumarea violului. În aprilie, aceeaşi instanţă a decis eliberarea celor şapte vasluieni acuzaţi de viol şi plasarea lor în arest la domiciliu. Din 19 iunie, violatorii elevei din Vaslui sunt cercetaţi sub control judiciar, iar decizia magistraţilor nu a fost atacată de procurori. 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close