Antena 3 CNN Actualitate Urări primite de Mircea Badea, de ziua lui. "La mulți ani" din partea unui ministru USR, să devină Zeul Banului pe Bursă și să aibă emisiuni 'secrete și misterioase'

Urări primite de Mircea Badea, de ziua lui. "La mulți ani" din partea unui ministru USR, să devină Zeul Banului pe Bursă și să aibă emisiuni 'secrete și misterioase'

Mircea Badea n-a scăpat de urări de ziua sa!

Urări primite de Mircea Badea, de ziua lui. "La mulți ani" din partea unui ministru USR, să devină Zeul Banului pe Bursă și să aibă emisiuni 'secrete și misterioase'
de Georgiana Adam    |    25 Feb 2021   •   00:08

Cele mai savuroase au fost cele făcute de cei care-l cunosc cel mai bine pe realizatorul TV: colegii și familia.

Pentru că lumea în care trăim este, fatalmente, una materială iar preocupările lui Mircea Badea în materie de finanțe reale și virtuale sunt de largă notorietate, Adrian Ursu i-a transmis următorul mesaj de prosperitate:

"Pentru că e ziua ta și toată lumea a spus că te susține, eu mi-am propus să fac altceva: să te întrețin. Sigur, pentru asta ar trebui să am cu ce dar, neavând cu ce, m-am gândit să-ți urez să devii zeul banului pe Bursa de Valori!"

Radu Tudor i-a urat să mai interpreteze pe scenă alături de nume grele ale muzicii românești iar Ana-Maria Roman s-a coalizat cu Diana Tache și Mugur Ciuvică pentru "La mulți ani!".

"Un grup de trei, potrivit legii penale, este un grup organizat", a spus Tache.

Răzvan Dumitrescu i-a urat lui Mircea Badea să aibă parte de tinerețe sufletească și să rămână în continuare alături de telespectatori și de cei dragi.

Sabrina Preda l-a sunat pe ministrul Vlad Voiculescu să-i spună că e ziua lui Mircea Badea și i-a transmis lui Badea mesajul de "La mulți ani" al ministrului sănătății.

Dar cel mai savuros mesaj a fost, dincolo de orice îndoială, cel al lui Vlăduț, fiul lui Mircea:

"Multe mașini, multe vacanțe distractive. Emisiuni secrete și misterioase", i-a transmis Vlăduț tatălui său.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea urari
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close