Antena 3 CNN Actualitate Incendiu violent în Moieciu de Sus. Au ars mai multe clădiri

Incendiu violent în Moieciu de Sus. Au ars mai multe clădiri

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă, la o clădire unde erau cazate persoane, în stațiunea Moieciu de Sus, județul Brașov, iar flăcările s-au extins la alte două imobile.

Incendiu violent în Moieciu de Sus. Au ars mai multe clădiri
de Georgiana Adam    |    28 Noi 2020   •   17:21

Potrivit ISU Brașov, pompierii militari au intervenit cu 5 autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă şi o autoscară mecanică.

Pompierii din Braşov au fost sprijiniţi de echipaje de la Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din Bran, Râşnov şi Cristian.

Luiza Dănilă, reprezentantul ISU Braşov, a spus la Antena 3 că în zonă au fost trimise autospeciale cu rezervoare de apă mai mari, întrucât accesul la surse de apă în zonă este dificil.

Primele informaţii arată că în locaţia de la care a pornit incendiul erau persoane cazate, care s-au autoevacuat. Trei persoane au suferit atacuri de panică şi au primit asistenţă dar niciuna dintre acestea nu a necesitat transportul la spital.

Locatarii din casa arsă spun că pompierii au venit târziu

Familia care se afla în prima clădire, cea care a fost distrusă de incendiu, acuză că pompierii au intervenit cu întârziere, la 30-40 de minute după apelul la 112.

Pompierii se apără spunând că au ajuns cât au putut de repede, dar clădirea, fiind din lemn, focul s-a extins cu repeziciune. Ei mai adaugă că, datorită intrvenţiei lor, celelalte două clădiri afectate de incendiu nu au ars în totalitate.

 

×
Subiecte în articol: Moieciu de Sus incendiu pensiuni
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close