Antena 3 CNN Actualitate "Nu am crezut în viaţa mea că în ziua în care fac 18 ani o să fiu violată!". Tânăra violată în Caracal, mărturisiri cutremurătoare

"Nu am crezut în viaţa mea că în ziua în care fac 18 ani o să fiu violată!". Tânăra violată în Caracal, mărturisiri cutremurătoare

"Nu am crezut în viaţa mea că în ziua în care fac 18 ani o să fiu violată!". Tânăra violată în Caracal, mărturisiri cutremurătoare
24 Iul 2015   •   16:40
UPDATE 19.00 - Tânăra care a fost violată de patru indivizi, de ziua ei, a vorbit la "100 de minute", de la Antena 3, despre coşmarul la care a fost supusă luna trecută, pe un câmp din judeţul Olt.

Fata a povestit că a încercat să le dea bani agresorilor ei, le-a promis inclusiv că le va da inelul primit de la mama ei, cadou de majorat, însă tot ce a primit de la bărbaţi a fost şi mai multă agresiune. Fata a fost bătută şi violată de patru dintre cei cinci bărbaţi care au dus-o pe câmp.

"Mi-a fost frică. Mi-au spus că oricum nu scap de acolo. Nu am crezut în viaţa mea că în ziua în care fac 18 ani o să fiu violată!", a spus fata.

Părinţii fetei: Până nu a intrat televiziunea pe fir nu s-a întâmplat nimic cu dosarul

***
Oribilul caz de viol petrecut în judeţul Vaslui s-a repetat, luna trecută, şi în judeţul Olt, unde o fată de 18 ani a fost violată de patru tineri, informează adevarul.ro.

Deşi incidentul a avut loc la jumătatea lunii trecute, cei patru suspecţi nu au petrecut nicio zi după gratii, ei fiind cercetaţi şi în prezent în libertate, după ce Parchetul Caracal a declinat competenţa soluţionării cazului către Parchetul Militar Bucureşti, unul dintre bărbaţi fiind militar.

Jurnaliştii adevarul.ro scriu că incidentul s-a petrecut pe data de 15 iunie. O fată originară din comuna Rusăneşti, judeţul Olt, dar cu domiciliul în oraşul Caracal, împlinea în ziua menţionată vârsta de 18 ani.

În după-amiaza zilei respective, fata era împreună cu o prietenă de 15 ani. La un moment dat, în cursul zilei respective, cele două fete au urcat în maşina unui amic, coleg de clasă cu prietenul fetei care tocmai îşi sărbătorea ziua de naştere în acea zi, care le-a promis că le va conduce la prietenul lor comun.

Citeşte întregul articol pe adevărul.ro

×
Subiecte în articol: viol Vaslui Caracal Nu abuzurilor
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close