Antena 3 CNN Actualitate O clădire abandonată de ani de zile, transformată în cabinet medical de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu

O clădire abandonată de ani de zile, transformată în cabinet medical de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, alături de candidaţii la Consiliul local al sectorului 3 îşi propun să renoveze un spaţiu abandonat şi să îl transforme într-un ambulatoriu destinat locuitorilor din sector.

O clădire abandonată de ani de zile, transformată în cabinet medical de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Sep 2020   •   12:25

Unitatea medicală ar urma să aibă 17 specialităţi, printre care pediatrie, stomatologie, oftalmologie, cardiologie, neurologie şi chirurgie. 

Pereți scorojiti, tencuială căzută și gunoaie - acesta este tabloul care învăluie fostul sediul al Poliției Locale din sectorul 3. Inițial, în acea clădire a fost un cămin de elevi, ulterior a devenit locul în care se întâlneau consilierii locali ai sectorului. 

Clădirea, în paragină în ultimii ani

În ultimii ani, clădirea a fost lăsată în paragină. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, își propune să renoveze spațiul și să îl transforme într-un ambulatoriu modern. 

"Am terminat consultările cu specialiștii din cadrul Primăriei municipiului Bucureşti, cu cei ai spitalelor. Un proiect de fapt care a fost abandonat de fosta conducere a sectorului datorită faptului că aceasta nu înțelege nevoile sectorului.

Ambulatoriu pentru locuitorii din sectorul 3

Pornim de la acest proiect inițiat de consilierii locali PSD: reconversia acestui spațiu abandonat, cu o valoare extraordinară datorită poziției și utilitățile pe care le are într-un ambulatoriu care sa cuprindă multe specialități", a spus Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei.

Analize, şi pentru cei neasigurați medical

ORL, radiologie, cardiologie, neurologie, dar și dermatologie - sunt doar câteva dintre cele 17 cabinetele care vor fi deschise în incinta spațiului de 3.500 mp. 

Pacienții își vor putea face un set complet de analize de laborator și vor beneficia de costuri de spitalizare reduse. Beneficiarii proiectului vor fi toți locuitorii din sector, chiar și cei neasigurați medical. 

În noua unitate medicală, ar urma să lucreze 70 de cadre medicale bine pregătite. Valoarea investiției se ridică la 5 milioane de lei.
 

×
Subiecte în articol: Aurelian Bădulescu ambulatoriu
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close