Antena 3 CNN Actualitate Inedit Oana Zamfir, moment inedit cu Hagi, la Antena 3: „Dacă nu vorbește așa un politician nu îmi trebuie”

Oana Zamfir, moment inedit cu Hagi, la Antena 3: „Dacă nu vorbește așa un politician nu îmi trebuie”

Oana Zamfir, moment inedit cu Hagi, la Antena 3: „Dacă nu vorbește așa un politician nu îmi trebuie”
21 Oct 2019   •   13:17

Oana Zamfir a difuzat, la emisiunea Obiectiv, de la Antena 3, un scurt fragment dintr-o conferință de presă a lui Gheorghe Hagi, arătând cât de tare lipsește un Hagi în politica românească.

”Aș face zilnic din momentul asta cu Hagi un test pentru fiecare politician. Dacă nu vorbește așa nu îmi trebuie”, a spus Oana Zamfir, la Antena 3.

”Aseară, butonând, văd fragmente din această conferință de presă și mă gândeam cât de tare lipsește un Hagi, cu credința lui, cu felul lui de a pune problema, în politică. Să auzim noi de la un prezidențiabil acel: domnilor, scularea! Să auzim despre a ne uni în jurul construcției, nu demolării. Să îl auzi pe Hagi vorbind despre cât de important este să recuperezi locul pe care România îl avea, în a face performanță. Puteți translata fiecare din frazele astea, nu doar de revoltă, ci și de dorință a lui Hagi de a face, în politică?”,  a spus Oana Zamfir, la Antena 3.

 

 

×
Subiecte în articol: Oana Zamfir obiectiv Gheorghe Hagi
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close