Antena 3 CNN Actualitate Localnicii dintr-o comună din Dolj, miraţi de ornamentele în formă de lenjerie intimă: ''Aoleu, sexy!''

Localnicii dintr-o comună din Dolj, miraţi de ornamentele în formă de lenjerie intimă: ''Aoleu, sexy!''

Primarii din ţară nu au mai cheltuit bani pe instalaţii luminoase şi brazi, aşa că au folosit ce le-a rămas din anii trecuţi. Ornamentele din dotare au fost instalate în localitatea Podari din Dolj şi arată destul de ciudat, pentru că au formă de lenjerii intimă. Localnicii spun că li s-a umplut comuna de chiloţi.

Localnicii dintr-o comună din Dolj, miraţi de ornamentele în formă de lenjerie intimă: ''Aoleu, sexy!''
de Iulia Gorgorin    |    27 Noi 2020   •   11:30

Lucrătorii de la Primăria Podari din Dolj au muncit în ritm alert să împodobească localitatea. Nu mică le-a fost mirarea localnicilor să constate că ornamentele arată ca o lenjerie intimă atârnată pe sârmă.

Reacţiile localnicilor au fost care mai de care mai amuzante:

''Aoleu, sexy! Seamănă cu nişte chiloţi întinşi pe sârmă. E ca o bătaie de joc, cum ar veni, dar mai mascat'', au spus oamenii.

Forma ciudată a ornamentelor a pus la încercare imaginaţia multora care nu trec mai departe, fără să facă o poză.

Chiar şi edilul face haz de necaz de alegerea, nu tocmai inspirată. Instalaţiile au fost achiziţionae anul trecut, şi chiar dacă stârnesc multe reacţii pro şi contra, primarul spune că nu le mai poate înlocui, pentru că ar înseamna să facă risipă de bani.

×
Subiecte în articol: ornamente lenjerie intima
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close