Antena 3 CNN Actualitate Cum se apără taximetriştii de coronavirus! Ce au montat în interiorul maşinii pentru a se proteja

Cum se apără taximetriştii de coronavirus! Ce au montat în interiorul maşinii pentru a se proteja

În plina pandemie, șoferii din transportul public au găsit soluții să se apere de virusul COVID-19. Şi-au adaptat mașinile cu panouri din plastic, care să îi ţină la distanţă de clienţi.

Cum se apără taximetriştii de coronavirus! Ce au montat în interiorul maşinii pentru a se proteja
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    07 Aug 2020   •   14:40

Epidemia de coronavirus a adus teamă și nelinişte printre oamenii care sunt nevoiţi să folosească transportul în comun.

Astfel, în ultima perioadă, tot mai mulţi aleg să folosească taxiul. Iar ca să le asigure confort, şoferii au venit cu soluţii pentru cei care apelează la serviciile lor. Au montat panouri din plastic care să îi ţină la distanţă.

Șoferii cer şi sprijin reprezentanţilor Registrului Auto Român ca să știe şi cum trebuie montate corect panouri din plastic.

''Evaluarea sumara a soluţiei pe care o găsim pe vehicul poate da un răspuns imediat dacă soluţia îndeplineste sau nu cerintele pe care le spuneam privitor la protecția pasagerilor. Dacă souluţia constructivă este una ușoară, ea nu trebuie nici măcar mentionata în cartea de identitate a vehicului și evident, nici la un eventual control pe drum public nu vor fi consecinţe'', spune Cristian Bucur, şef al departamentului Omologări Individuale.

Panourile din plastic montate în mijloacele de transport public nu sunt momentan obligatorii.

×
Subiecte în articol: taximetre şoferi panouri
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close