Antena 3 CNN Actualitate Religie Părintele Constantin Necula, despre escrocheriile făcute în numele său: "Au depășit orice limită a bunului simț. Multă atenție cui încredințați banii. Încetați orice dialog pe Facebook"

Părintele Constantin Necula, despre escrocheriile făcute în numele său: "Au depășit orice limită a bunului simț. Multă atenție cui încredințați banii. Încetați orice dialog pe Facebook"

Părintele Constantin Necula a transmis un mesaj video celor care îl cunosc pentru a le atrage atenția asupra faptului că mai multe persoane se folosesc de identitatea sa pentru a cere bani de la oameni. 

Părintele Constantin Necula, despre escrocheriile făcute în numele său: "Au depășit orice limită a bunului simț. Multă atenție cui încredințați banii. Încetați orice dialog pe Facebook"
24 Ian 2020   •   16:51

Părintele mai precizează că nu mai folosește Facebook-ul de un an de zile și le spune tuturor să nu cadă în plasa escrocheriilor făcute pe internet. 

„Sunt părintele Constantin Necula de la Sibiu și vă îmbrățișez cu drag! Nu și pe hoții care vă confiscă de pe Facebook banii și care vă aburesc că aș putea intra vreodată – atât de agramat și atât de prost pregătit în dialog cu dumneavoastră. De un an de zile am închis Facebook-ul, nu comunic pe niciun site din cele care sunt prezentate ca fiind ale mele. Vă doresc foarte multă sănătate, dar și multă atenție cui încredințați banii, valorile dumneavoastră și conștiința. 

Vă rog încetați orice dialog pe orice formă de Facebook cu oricine, nu are nicio legătură cu ceea ce lucrez, am lucrat colegii de la Editura Agnos și apoi îi rog pe ceilalți care au încredere în adevăr și în posibilitatea de a-i ajuta pe ceilalți, de a prelua acest mesaj și de a le spune nenorociților acelora care vă exploatează că au depășit orice limită a bunului simț și că le doresc succes la întâlnirea cu organele pertinente ale Statului Român.

Vă doresc un an bun și sper să ne revedem în conferințe, acolo unde mă exprim suficient de bine și suficient de tare încât să înțelegeți cum gândesc despre ceea ce gândiți”, a transmis părintele Constantin Necula.

×
Subiecte în articol: Constantin Necula
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close