Antena 3 CNN Actualitate Pericol uriaș! Locul în care șoferii își pun viața în pericol ca să evite gropile. ”Dacă nu eşti atent, mori!”

Pericol uriaș! Locul în care șoferii își pun viața în pericol ca să evite gropile. ”Dacă nu eşti atent, mori!”

Pericol uriaș în judetul Dâmbovița. Podul de pe DN 61 din Găesti, plin de cratere adânci si denivelări, reprezintă de ani de zile o capcană pentru șoferi. 

Pericol uriaș! Locul în care șoferii își pun viața în pericol ca să evite gropile. ”Dacă nu eşti atent, mori!”
Sursa foto: Antena 3
05 Aug 2020   •   12:29

Deşi an de an podul este cârpit, reparaţiile nu rezistă din cauza traficului intens. Ca să evite gropile uriaşe, şoferii aleg de cele mai multe ori să intre pe contrasens şi să îşi pună viaţa în pericol.

Podul din Găeşti arată ca după război

Fiecare denivelare e simţită de şoferi, indiferent de manevrele prin care încearcă să evite. Nici sub pod nu este mai sigur. Oricine trece pe acolo riscă să fie lovit de bucăţile de tencuială care cad la vibraţiile podului.

Când trece câte o maşină, pică o placă de-aia. Dacă nu eşti atent, mori(...).Plăci, bucăți de beton, domnule”, a spus un localnic.

 ”Dacă nu eşti atent, mori”

Pod în stare critică, pericol pentru şoferi

Lucrarea de 9 milioane de euro, prin care cei de la Drumuri ar reabilita integral podul cărpit până acum de drumari, nu se ştie când se va concretiza. ”Există toate șansele ca cel târziu la 1 septembrie să fie emis ordin pentru începerea lucrărilor”, a declarat Grigore Gheorghe, primarul din Găeşti.

Până atunci, însă, şoferii își riscă în continuare viaţa şi speră că autorităţile vor face anul acesta reabilitarea.

×
Subiecte în articol: pod Gaesti Dambovita
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close