Antena 3 CNN Actualitate Peste 10.000 de părinți cer demisia ministrului Monica Anisie

Peste 10.000 de părinți cer demisia ministrului Monica Anisie

Sunt peste 10.000 de părinți care au semnat o petiție online prin care cer demisia ministrului Educației, Monica Anisie. Semnatarii sunt nemulțumiți de modul în care a fost gestionată deschiderea școlilor și cer ca elevii să nu mai poarte măști în interiorul unităților de învățământ.

Peste 10.000 de părinți cer demisia ministrului Monica Anisie
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    18 Sep 2020   •   13:15

Prin semnarea acestei petiții, părinții cer public demisia ministrului Educației, Monica Anisie. Printre altele, părinții spun că a gestionat prost deschiderea anului școlar și sunt nemulțumiți că cei mici trebuie să poarte măști în timpul orelor de curs, dar și pentru faptul că nu au voie să iasă în pauze. 

Mai exact, în această petiție semnată, părinții reclamă faptul că elevii de vârste mici nu pot purta masca între 6 și 8 ore pe zi și își doresc ca aceștia să aibă pauze în care să poate ieși la aer, nu să meargă doar la toaletă și să se întoarcă în clase. 

Pe de altă parte, psihologii spun că părinții sunt cei care ar putea să îi ajute pe elevi să se adapteze acestor reguli explicându-le că asta îi protejează. 

De asemenea, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, spunea că nu este de acord cu varianta în care elevii să nu poarte măști pentru că nu își dorește să facă experimente pe copii.

×
Subiecte în articol: Monica Anisie parinti demisie
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close