Antena 3 CNN Actualitate Pistoale, săbii, cuțite și bâte de baseball găsite în timpul raziilor din București, după moartea lui Emi Pian

Pistoale, săbii, cuțite și bâte de baseball găsite în timpul raziilor din București, după moartea lui Emi Pian

Aproximativ 100 de polițiști și jandarmi au efectuat, în această noapte, razii în mai multe zone din București pentru a preîntâmpina anumite scandaluri ce ar fi putut izbucni după ce interlopul Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost omorât de un rival.

Pistoale, săbii, cuțite și bâte de baseball găsite în timpul raziilor din București, după moartea lui Emi Pian
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Aug 2020   •   23:19

Polițiștii și jandarmii au organizat mai multe filtre în zonele din București în care locuiesc membri ai clanurilor interlope și au oprit în trafic mai multe mașini pentru a-i verifica pe șoferi, pe pasageri, dar și mașinile.

Astfel, în timpul raziilor, polițiștii au descoperit pistoale, săbii, cuțite și bâte de baseball în mașinile unor indivizi, armele fiind confiscate, iar suspecții fiind conduși la sediul Poliției pentru audieri.

Potrivit Poliției, cinci persoane au fost găsite cu arme în mașină, pe numele lor fiind deschise dosare penale.

Raziile din această noapte au fost efectuate de Poliția Capitalei după scandalul violent din această dimineață, de la ora 03.00, în care liderul clanului Duduianu, Emi Pian (39 de ani), a fost omorât de un rival cunoscut ca "Ciprian Napy", membru al unui clan din Chitila.

Razii în București după moartea interlopului Emi Pian

Emi Pian (Florin Mototolea), fiul lui Nicolae Pian, a fost înjunghiat de rivalul său după ce s-au certat pentru că ar fi avut aceiași 'clienți' pe care i-ar fi împrumutat cu bani pentru jocurile de barbut.

În jurul orei 03.00, interlopii s-au luat la bătaie, iar în timpul scandalului, Ciprian Napy a reușit să îl înjunghie pe Emi Pian de mai multe ori.

Fratele lui Emi Pian a sărit în ajutorul acestuia și l-a tăiat pe Napy. Cei doi răniți au ajuns în stare gravă la spital, iar Pian a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat.

Criminalul său este în continuare în spital, în stare gravă.

×
Subiecte în articol: Emi Pian
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close