Antena 3 CNN Actualitate Politicieni și milionari vizați de procurorii DNA. Se lucrează în liniște la dosare cu mize uriașe

Politicieni și milionari vizați de procurorii DNA. Se lucrează în liniște la dosare cu mize uriașe

În sertarele DNA au rămas în secret dosare cu potențial exploziv, a arătat Andreea Sava, sâmbătă seară, la emisiunea „Descoperiți”.

Politicieni și milionari vizați de procurorii DNA. Se lucrează în liniște la dosare cu mize uriașe
Sursa foto: Foto: gov.ro
de S.T.    |    16 Feb 2020   •   00:03

În zona guvernului au apărut plângeri penale și se lucrează în liniște la dosare cu mize de sute de milioane.

Cel puțin doi miniștri au fost acuzați public de conflict de interese și fals în declarația de avere. E vorba de ministrul Sănătății și cel al Dezvoltării - primul pentru contractul pe care îl are cu o clinică privată, iar al doilea fiindcă a declarat suprafața locuinței de doar 91 de metri pătrați când de fapt este vorba de o vilă de peste 500 de metri pătrați.

O plângere penală cu potențial devastator a ajuns la DNA împotriva premierului Ludovic Orban și a alți doi dintre cei mai importanți miniștrii, cel al Finanțelor și cel al Economiei.

Implicată mai este și Carmen Harău, senator PNL, unul dintre cei mai influenți membri ai partidului.

La mijloc este un ajutor de stat de 830 de milioane de euro acordat de guvern din fondul de rezervă unor mari companii energofage care s-au plâns de energia prea scumpă.

Acuzaţiile sunt extrem de dure: trafic şi cumpărare de influenţă pentru ajutorul de stat acordat Combinatului Siderurgic de la Hunedoara.

Aflați mai multe informații urmărind materialul video de mai jos!

Dosare-bombă în sertarele DNA. Ținte de top

×
Subiecte în articol: Descoperiți
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close