Antena 3 CNN Actualitate Ea este Andreea, polițista de frontieră care a intrat într-o casă în flăcări pentru a salva un bărbat

Ea este Andreea, polițista de frontieră care a intrat într-o casă în flăcări pentru a salva un bărbat

O polițistă de frontieră, aflată în timpul liber, și-a pus viața în pericol pentru a o salva pe cea a unui bărbat blocat într-o casă care fusese cuprinsă de flăcări.

Ea este Andreea, polițista de frontieră care a intrat într-o casă în flăcări pentru a salva un bărbat
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iul 2020   •   17:40

Andreea se deplasa aseară, în jurul orei 19, cu mașina personală pe centura municipiului Drobeta Turnu Severin. La un moment dat, a observat un fum gros ce ieșea din curtea unui imobil și o femeie în vârstă plină de funingine, care plângea la poartă.

A oprit imediat mașina și a mers să discute cu bătrâna pentru a înțelege ce s-a întâmplat. Cu ochii în lacrimi și cu o disperare care se simțea din glas, femeia i-a explicat să fiul ei rămăsese blocat în casa în flăcări.

Fără să stea pe gânduri, Andreea a oprit în trafic mai multe autoturisme şi, împreună cu alți trei bărbați, a intrat în curtea imobilului care ardea pentru a o găsi pe victimă.

Bărbatul a fost scos din imobil, împreună cu cei de la ISU Mehedinţi care au ajuns la faţa locului, acesta fiind aproape inconștient. 

"Andreea, pentru implicarea de care ai dat dovadă, îţi mulţumim și suntem mândri de tine!", au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră Română.


 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close