Antena 3 CNN Actualitate Poliţiştii din Timişoara agresivi cu presa, anchetaţi. Oamenii legi, protectori cu părinţii care şi-au abuzat sexual fetiţa

Poliţiştii din Timişoara agresivi cu presa, anchetaţi. Oamenii legi, protectori cu părinţii care şi-au abuzat sexual fetiţa

O jurnalistă, care a mers să filmeze o percheziţie acasă la părinţii din Timişoara care şi-au abuzat sexual fiica de 13 ani, a arătat reacţia de necrezut pe care au avut-o poliţiştii.

Poliţiştii din Timişoara agresivi cu presa, anchetaţi. Oamenii legi, protectori cu părinţii care şi-au abuzat sexual fetiţa
de Georgiana Adam    |    06 Mar 2021   •   21:55

UPDATE - Mai mulţi poliţişti din Timişoara sunt cercetaţi după ce au agresat jurnaliştii unui post de televiziune.

Poliţiştii făceau percheziţii în apartamentul unor oameni care sunt acuzaţi că de ani de zile şi-au abuzat sexual fiica.

Agenţii au fost extrem de deranjaţi de prezenţa presei.

------------

Oamenii legii se arată foarte deranjaţi de prezenţa jurnaliştilor acolo şi nu îl lasă pe cameraman să filmeze, după cum se poate vedea în clipul video de mai jos.

Astfel, ei devin protectori cu părinţii care şi-au abuzat sexual fetiţa.

"Munca de jurnalist în 2021

Pe scurt: aflăm locația unde se face o percheziție domiciliară (apartamentul unor părinți care ani de zile și-au abuzat sexual fiica acum în vârstă de 13 ani). 

Mergem să filmăm, așa cum procedăm de ani buni. Polițiștii, extrem de deranjați că suntem prezenți și că am aflat, reacționează după cum puteți vedea în imaginile video de mai jos: 

P.s. Inspectoratul de Politie al județului Timiș a început o anchetă", a scris Iulia Violeta Dumitraşcu, pe pagina de Facebook.

Mamă și tată din Timișoara și-au abuzat fiica de la 7 ani

Doi timișoreni, soț și soție, în vârstă de 43 și 37 ani, au fost reținuți după ce în ultimii șase ani, și-au abuzat sexual fata acum în vârstă de 13 ani. Fetița din Timișoara s-a dus la DGASPC Timiș și a povestit coșmarul prin care trece.

Investigațiile polițiștilor de la Serviciul de investigații criminale din cadrul Poliției Timiș au scos la iveală faptul că fata a fost abuzată sexual prima dată la vârsta de șapte ani, atât de tată, cât și de mamă.

Profitând de imposibilitatea fetei de a se apăra, părinții au întreținut cu aceasta raporturi sexuale, orale și anale, în repetate rânduri. Mama fetei a participat activ la abuzurile soțului, atunci când nu privea cum propria fiică este  exploatată sexual. 

×
Subiecte în articol: abuz Timisoara
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close