Antena 3 CNN Actualitate Politistul pedofil, Eugen Stan, condamnat la 19 ani de închisoare

Politistul pedofil, Eugen Stan, condamnat la 19 ani de închisoare

Politistul pedofil, Eugen Stan, a fost condamnat pe fond la 19 ani de închisoare. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în instanță. Acesta a fost arestat la începutul anului 2018.

Politistul pedofil, Eugen Stan, condamnat la 19 ani de închisoare
de Maria Sabu    |    16 Iul 2020   •   14:40

Eugen Stan a fost acuzat că a molestat doi fraţi de cinci şi nouă ani într-un lift. Bărbatul fusese pus sub acuzare pentru încă patru agresiuni. Trei dintre victime sunt tot copii, spun procurorii, uimiţi de reacţia bărbatului de 45 de ani: nu recunoaşte nimic, chiar dacă în unele cazuri a fost filmat de camerele de supraveghere.

Tiparul după care acționa Eugen Stan

Anchetatorii au descoperit și un tipar după care acționa polițistul Eugen Stan: își lua câte o zi liberă de la serviciu și atunci își ataca victimele, de obicei în scările bloculurilor în care locuiau aceștia.

Bărbatul a suferit un atac vascular în închisoare, înainte de Crăciun, când a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal București. Avocatul acestuia declara că viața în penitenciar l-ar fi afectat pe clientul lui, care, “în afară de un diabet pe care-l ducea, așa cum îl duc toți cei care au boala asta, nu a mai avut alte probleme de sănătate înainte”.
 

×
Subiecte în articol: eugen stan pedofil
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close