Antena 3 CNN Actualitate Povestea milionarului român care face bani din balcon. "În 1991, am fost declarat primul milionar din ţară"

Povestea milionarului român care face bani din balcon. "În 1991, am fost declarat primul milionar din ţară"

Povestea milionarului român care face bani din balcon a fost prezentată, duminică, la Antena 3. 

Povestea milionarului român care face bani din balcon. "În 1991, am fost declarat primul milionar din ţară"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    07 Mar 2021   •   17:37

Cornel Tăbăcaru, căci despre el este vorba, a povestit prin câte ţări a umblat până a făcut primul milion de dolari şi cum a înmulţit banii. 

"Eu, pe 1 martie, când a început să funcţioneze Legea privatizării, am fost al doilea la rând acolo, la 5 dimineaţa, la Fisc şi mi-am înregistrat prima agenţie particulară de turism din judeţul Prahova", şi-a început Cornel Tăbăcaru povestea.

Cornel Tăbăcaru: Am fost shoppist pe litoral de la 28 ani

El spune că avea bani strânşi de pe vremea lui Ceauşescu şi a lucrat în turism de la 18 ani: "Am fost shoppist pe litoral, apoi şef de staţiune", îşi aminteşte Tăbăcaru.

El a făcut mănuşi, a vândut ţigări şi vagoane, a descoperit dozatorul de suc, dar "nu am făcut afaceri cu statul. Am făcut de toate pentru toţi (...).

Pe 3 iulie 1991, am fost declarat primul milionar român şi eu nu m-am băgat în privatizări", a spus Cornel Tăbăcaru, la Antena 3.

Acum, are proprietăţi în Florida, Canada, Costa Rica şi România. A găsit terenuri ieftine pe malul mării, le-a cumpărat, apoi a făcut acolo restaurante sau diverse şi, astfel, a crescut valoarea în zonă.

Tăbăcaru: În 1991, am fost declarat primul milionar român

Din experienţă, spune că "într-o afacere, doi sunt deja prea mulţi". Iar acum, a ajuns să aibă trei pensii, din care una în România. De la noi din ţară încasează circa 1.800 de lei.

Cât despre familie, spune că şi-a convertit fetele la catolicism.
 

×
Subiecte în articol: Cornel Tăbăcaru
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close