Antena 3 CNN Actualitate Social Povestea pensionarului uitat în blocul contaminat din Timișoara. Jurnaliștii Antena 3 au aflat tot

Povestea pensionarului uitat în blocul contaminat din Timișoara. Jurnaliștii Antena 3 au aflat tot

Povestea pensionarului uitat în blocul contaminat din Timișoara. Jurnaliștii Antena 3 au aflat tot
22 Noi 2019   •   16:26

Jurnaliştii Antena 3 au reuşit să vorbească cu bărbatul "uitat" de autorităţi într-unul dintre blocurile din Timişoara în care s-a făcut deratizare cu o substanţă letală.

Pensionarul le-a povestit jurnaliștilor că cineva i-a bătut la ușă, însă a crezut că este administratora blocului așa că a decis să-și vadă liniștit de somn. 

Bărbatul și-a dat seama că a rămas singur în bloc abia când a ieșit să-și cumpere o pâine și a dat nas în nas cu polițistul care păzea ieșirea din bloc. Îngrijorat, omul legii a chemat o ambulanță care l-a transportat pe pensionar la spital pentru investigații amănunțite. Din fericire, bărbatul se află înafara oricărui pericol.

”Am dormit bine, liniștit, nu a fost nimic deosebit. A bătut cineva la ușă, dar am crezut că e administratorul. Am stat în casă, la telefizor, nu am avut nimic. Am fost trimis de ei la o policlinică. Dacă aveam pâine mai stăteam o zi în casă”, a spus bărbatul.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close