Antena 3 CNN Actualitate Presupusul ucigaş al lui Pian rămâne în arest. Ce le-a spus magistraţilor tânărul de 27 de ani

Presupusul ucigaş al lui Pian rămâne în arest. Ce le-a spus magistraţilor tânărul de 27 de ani

Presupusul ucigaş al interlopului Emi Pian rămane în arest preventiv. Este decizia de uzltima ora a instanţei. Acesta susţine că este nevinovat şi le-a cerut magistraţilor să fie plasat sub control judiciar sau arest la domiciliu.

Presupusul ucigaş al lui Pian rămâne în arest. Ce le-a spus magistraţilor tânărul de 27 de ani
Sursa foto: Ciprian Napy/Facebook
de Georgiana Adam    |    11 Aug 2020   •   17:10

Magistraţii Curţii de Apel din Bucureşti au decis ca principalul suspect cazul uciderii interlopului Emi Pian să rămână în Arestul Central.

Acesta ceruse înlocuirea măsurii arestării preventive cu arestul la domiciliu şi cu măsura controlului judiciar.

Richard Emanuel Gheorghe, cunoscut ca Ciprian Napy, va sta în spatele gratiilor în următoarele 30 de zile, după ce judecătorii au decis să îi respingă contestaţia

Tânărul de 27 de ani a fost audiat prin videoconferinţă şi le-a spus magistraţilor că se consideră nevinovat şi că tot ce a făcut a fost să se apere, pentru că altfel, apropiaţii şi fraţii lui Emia Pian intenţionau să-l omoare.

''Tânărul de 27 de ani a fost audiat prin videoconferinţă şi le-a spus magistraţilor că se consideră nevinovat şi că tot ce a făcut a fost să se apere, pentru că altfel, apropiaţii şi fraţii lui Emia Pian intenţionau să-l omoare.

Nu a făcut decât să se apere, a dat şi el, pentru că în felul acesta s-a salvat pe sine. Aceasta a fost una dintre explicaţiile aduse de acest tânăr'', a spus Roxana Ciucă, reporter Antena 3.

Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian, lider al clanului Duduianu din București, unul dintre cele mai cunoscute și influente clanuri din lumea interlopă din România, a fost înmormântat duminică.

×
Subiecte în articol: napy Emi Pian
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close