Antena 3 CNN Actualitate Prima reacție a PSD după acuzațiile lui Iohannis: Trebuie să corectăm aberațiile PNL

Prima reacție a PSD după acuzațiile lui Iohannis: Trebuie să corectăm aberațiile PNL

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a venit o primă reacție după declarațiile lui Klaus Iohannis, în care acuză PSD de situația numărului mare de infectări cu coronavirus. Social-democratul susține că PSD a trebuit să corecteze aberațiile PNL.

Prima reacție a PSD după acuzațiile lui Iohannis: Trebuie să corectăm aberațiile PNL
Sursa foto: Agerpres
de Maria Sabu    |    14 Iul 2020   •   15:16

„Domnul Iohannis uită că are acel enunț permanent cu: -citesc până înțeleg, privesc cu atenție-, nu înțelege urgența în care s-a lucrat în Parlament, care a lucrat în Comisia Juridică a Senatului până la 4 dimineață, a trecut de Cameră într-un regim de maximă celeritate. Aceste acuze nu sunt îndreptățite și vin în nota firească de a politiza orice a domnului Iohannis și de a ataca PSD pe orice temă, chiar și atunci când noi nu suntem de vină. Uită domnul președinte că această lege nu trebuia să aștepte pronunțarea deciziei a CCR.”, a declarat purtătorul de cuvânt PSD.

Președintele nu ar fi promulgat o asemenea aberație

”Noi suntem acum puși în situația în care corectăm aberațiile pe care le-a făcut PNL, în contextul în care această lege va afecta mii de oameni, iar forma în care a venit în Parlament nu ar fi fost sub nicio formă promulgată de președinte. Responsabilitatea este a PNL. PSD este un partid responsabil la rândul lui, nu poate lăsa lucrurile așa cum au fost ele transmise. Vom aduce această lege pentru binele românilor, dar într-o formă în care să facă protecție și nu abuz”, a spus Lucian Romașcanu. 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close