Antena 3 CNN Actualitate Primarul unei comune din Dâmbovița, apel disperat: Crește numărul infectaților. Nu am primit niciun fel de ajutor!

Primarul unei comune din Dâmbovița, apel disperat: Crește numărul infectaților. Nu am primit niciun fel de ajutor!

Primarul comunei Corbii Mari din Dâmbovița, Ionuț Bănică, a vorbit, vineri, la Antena 3, despre situația dificilă în care se află comunitatea pe care o conduce din cauza coronavirusului.

Primarul unei comune din Dâmbovița, apel disperat: Crește numărul infectaților. Nu am primit niciun fel de ajutor!
Sursa foto: Facebook/ Ionuț Banică
27 Mar 2020   •   20:49

"Din păcate, am avut primul caz la noi în comună în urma unui contact pe care l-a avut la o clinică privată pentru dializă din București. Doar că persoana respectivă, primul contact, a decedat, din păcate, iar astăzi avem încă trei cazuri confirmate de la același centru de dializă, care nu sunt contacții direcți ai primului caz. 

Referitor la primul caz, mai avem încă patru confirmate ale acelei persoane. Problema noastră e că deja această stare s-a întins în aproape toate satele comunei, avem trei sate care sunt afectat de acest coronavirus și un total de 167 de persoane izolate, 40 de gospodării. Am făcut și o adresă către Prefectură și către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență prin care am solicitat niște lucruri", a spus primarul Ionuț Bănică.

Edilul a afirmat că în comuna nu există niciun fel de materiale necesare și că nu a primit nici măcar un telefon de la prefectul județului.

 

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: coronavirus Corbii Mari
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close