Antena 3 CNN Actualitate Locale Primele imagini de la atacul sângeros de la Timişoara! Un afgan a fost ucis, iar un altul rănit

Primele imagini de la atacul sângeros de la Timişoara! Un afgan a fost ucis, iar un altul rănit

Dragoş Boţa, jurnalist pressalert.ro, a vorbit în exlusivitate la Antena 3 despre imaginile care surprind atacului de ieri, din apropierea Gării de Nord din Timișoara, în urma căruia un afgan a murit, iar un altul a fost rănit.

Primele imagini de la atacul sângeros de la Timişoara! Un afgan a fost ucis, iar un altul rănit
Sursa foto: pressalert.ro
de Georgiana Adam    |    Andreea Borboros    |    20 Apr 2021   •   17:10

În imagini se vede cum victimele împreună cu un al treilea bărbat merg pe trotuar, iar din față vin alte persoane. După ce cei trei depășesc doi bărbați se apropie de un grup format din patru tineri.

"Camerele de surpaveghere au surprins momentul atacului. Se vede cum cele două victime împreună cu un alt treilea bărbat merg liniştiţi . Trec de primele două persoane, după care mai vine un grup de patru perosoane. De remarcat este un bărbat care are glugă pe cap şi care brusc, la un moment dat are mâna în buzunar. Scoate ceva şi se îndreaptă şi se vede gestul de înjunghiere şi atacă una dintre victime. Pe a doua, se vede când îi înfige, cel mai probabil, cuţitul în umăr. Este momentul atacului. Cele două victime şi cel de-al treilea bărbat, care ulterior a fost audiat de martori. Fug speriaţi, iar după câteva zeci de secunde se reîntorc şi au fost surprinşi de camerele de supraveghere. Totul a durat doar câteva secunde şi practic, anchetatorii speră ca în baza acestor imagini să reuşească identificarea celor care fac parte din grupul agresor, în special a celui care i-a atacat cu cuţitul. A fost un atac extrem de rapid. Praxctic, totul a durat câteva secunde'', a spus jurnalistul Dragoş Boţa.

Bărbatul care a omorât ieri un om într-o confruntare sângeroasă între doua grupuri de cetăţeni afgani este în continuare căutat de poliţitşti.

Autorităţile din Timişoara cer intervenţia Ministerului de Interne pentru restabili ordinea în oraşul invadat de migranţi.

 

×
Subiecte în articol: imagini atac Timisoara afgani migranti
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close