Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu scandalul între deputații PSD și polițiști. Aceștia se incriminează singuri

Primele imagini cu scandalul între deputații PSD și polițiști. Aceștia se incriminează singuri

Antena 3 a intrat în posesia imaginilor și a discuțiilor din timpul scandalului în care au fost implicați doi parlamentari PSD într-un fast-food din Capitală. Pe imagini se poate observa cum deputații Adrian Solomon și Irinel Stativă au intrat în shaormerie fără măști de protecție, așa cum reclamă și polițiștii. Ba chiar s-au și incriminat, după cum se aude pe înregistrări.

Primele imagini cu scandalul între deputații PSD și polițiști. Aceștia se incriminează singuri
de Laura Dinu    |    08 Iul 2020   •   08:45

Deputații Adrian Solomon și Irinel Stativă au intrat într-un fast food, în mijlocul nopții, fără să poarte măști. Unul dintre ei avea una, dar o ținea în mână. Camerele de supraveghere i-au surprins în timp ce vorbeau cu angajații restaurantului, sau cu alți clienți. 

Irinel, ia mâna de pe cetățean, că nu avem mască! Ia mâna de pe cetățean, că n-avem mască! Ia mâna de pe el, că nu avem mască! Stați la 1 metru jumate! Mustafa, îmi arăți și mie permisul de muncă? Bai panaramă, Adi, Adi!”, se aude pe înregistrare. 

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă că, după mai bine de 5 minute în care Adrian Solomon s-a plimbat prin restaurant, abia la sosirea echipajului de Poliție acesta și-a pus masca de protecție. Iar atunci când i s-a cerut să se legitimeze, Irinel Stativă a fluturat sub nasul forțelor de ordine legitimația de parlamentar. 

Deputații PSD neagă acuzațiile

În ciuda înregistrărilor în care se și incriminează singur, Adrian Solomon neagă toată acuzațiile. 

Eu aveam mască în momentul în care s-au bulucit toți polițiștii în interior. Până atunci nu trebuia să port mască pentru că era goală shaormeria. Dacă ai o distanță de 3 metri, poți să stai și fără mască. Eu nu înjur poliția pentru că știu ce înseamna!”

Conflictul pare să fi luat amploare când Adrian Solomon i-a întors spatele polițistului, vrând parcă să îl ignore, iar acesta l-a apucat de braț. Irinel Stativă a intervenit în mijlocul conflictului și a tras de unul dintre polițiști. Apoi s-a învârtit în mijlocul acestora cu mâinile ridicate. Totuși, Stativă pare să fi avut o relație amicală cu unul din bodyguarzi. 

Cei doi parlamentari au fost sancționați cu o amendă în cuantum de 4.000 de lei. 

×
Subiecte în articol: adrian solomon irinel stativa
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close