Antena 3 CNN Actualitate O profesoară de la o şcoală din Maramureş a fost filmată în timp ce lovea mai mulţi elevi, în timpul orelor

O profesoară de la o şcoală din Maramureş a fost filmată în timp ce lovea mai mulţi elevi, în timpul orelor

Profesoara este filmată în timp ce merge la băncile unor elevi pe care îi loveşte de mai multe ori cu palma, pe motiv că ar fi făcut gălăgie. Înregistrarea a ajuns şi la ministrul Educaţiei care a anunţat că va demara o anchetă în acest caz.

O profesoară de la o şcoală din Maramureş a fost filmată în timp ce lovea mai mulţi elevi, în timpul orelor
de Claudia Popovici    |    25 Oct 2020   •   12:15

Filmarea a fost făcută cu telefonul mobil de către un elev de la o şcoală din Borşa, judeţul Maramureş.

În imagini se observă cum profesoara de matematică se duce furioasă la bancile unor elevi pe care îi loveşte de mai multe ori cu palma. Motivul: elevii făceau prea multă gălăgie.

Clipul a fost postat de elev pe Facebook, care spune că şi părinţii lui au fost profesori dar niciodată nu au aplicat corecţii fizice, aşa cum face profesoara de matematică.

Reacţiile nu au întârziat să apară

„Atât poate săraca, o frustrată care nu are nici o treabă cu meseria de profesor, maxim la curățenie(femeie de serviciu)”, spune un internaut revoltat

„Ce căuta asemenea om în învățământ??? Ăștia ar trebui sa meargă la păscut vacile nu la școală”, mai spune cineva

Filmarea a ajuns şi la ministrul Educaţiei, Monica Anisie

 „Am contactat personal atât inspectorul școlar general, cât și inspectorul școlar general adjunct ai inspectoratului școlar, solicitându-le ca luni dimineață să înceapă o anchetă la respectiva unitate de învățământ, iar la finalul acesteia, să întreprindă toate măsurile necesare impuse de lege.

Mă întristează să aflu despre astfel de incidente! Cu toții trebuie să reacționăm ferm și imediat, cu toleranță ZERO la violența în școli”, a spus ministrul Educaţiei Monica Anisie.

×
Subiecte în articol: profesoara Maramureș
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close