Antena 3 CNN Actualitate Angajaţii unei firme din Cugir: ''Am suportat bătaia de joc 20 de ani, dar ne-am săturat!''

Angajaţii unei firme din Cugir: ''Am suportat bătaia de joc 20 de ani, dar ne-am săturat!''

Se înmulţesc protestele în ţară. Oamenii sunt disperaţi pentru că veniturile lor sunt tot mai mici şi spun că drepturile le sunt încălcate. Angajaţii unei firme din Cugir reclamă faptul că nu au contract colectiv de muncă şi dacă se îmbolnăvesc şi lipsesc de la program, nu primesc ceea ce li se cuvine.

Angajaţii unei firme din Cugir: ''Am suportat bătaia de joc 20 de ani, dar ne-am săturat!''
de Iulia Gorgorin    |    26 Noi 2020   •   09:45

Zeci de angajaţi ai firmei Star Transmission din Cugir au declanșat un protest din cauza modului în care sunt tratați de conducerea societății.

''Îşi bat joc de noi. Ne spun minciuni. Echipa de negociere zice ceva, conducerea altceva. E o bătaie de joc pe care nu o mai suportăm. Am suportat-o 20 de ani, dar ne-am săturat'', spune un angajat revoltat.

Oamenii şi-au strigat nemulțumirile, scandând lozinci și provocând conducerea societății comerciale la discuții pentru remedierea situației.

Un alt bărbat nemulţumit spune că toate se fac foarte multe abuzuri asupra angajaţilor.

''Ceea ce noi cerem este un lucru pe care nu l-am avut timp de 19 ani, şi anume un contract colectiv de muncă. Până în momentul de faţă, toate drepturile noastre ne sunt condiţionate de concedii medicale, de absenţe. Condiţiile din halele de muncă sunt precare. De asemenea, se fac foarte multe abuzuri asupra angjaţilor. Indifent de ce boală ai, ţi se taie din drepturi. Din prime, din vouchere de vacanţă, tot'', adaugă un alt angajat.

×
Subiecte în articol: Cugir protest fabrica arme
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close