Antena 3 CNN Actualitate PSD: "La ce ne folosesc acum regretele, Ludovic Orban?"

PSD: "La ce ne folosesc acum regretele, Ludovic Orban?"

Partidul Social Democrat atrage atenția că dacă cei din PNL ar fi făcut achiziții de teste și echipamente încă din luna ianuarie, în loc să fie interesați de anticipate, personalul medical ar fi fost acum protejat.

PSD: "La ce ne folosesc acum regretele, Ludovic Orban?"
Sursa foto: Gov.ro
02 Apr 2020   •   11:58

"Ludovic Orban despre echipamentele pentru protecția personalului medical: „Este o penurie! Regret profund că nu putem asigura tot necesarul prin achizițiile pe care le facem la nivel național.”

Dacă în luna ianuarie, în loc să vă țineți de anticipate, ați fi făcut achiziții de teste și echipamente, ați fi găsit, că nu era penurie! Iar azi personalul medical ar fi fost protejat!

Dacă ministrul Economiei semna pe 24 ianuarie, nu pe 24 martie, ordinul ca Romarm să producă echipamente pentru protecția medicilor și asistenților, azi n-am fi avut spitale în carantină și zeci sau sute de cadre medicale infectate!

Dacă în ianuarie, Iohannis ne-ar fi spus că e ceva serios, așa cum spunea OMS, nu că efectele noului virus sunt ca „în orice răceală”, atunci probabil că toată țara s-ar fi pregătit de pandemie, nu de anticipate!

La ce ne folosesc acum regretele, Ludovic Orban?", a transmis PSD pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Partidul Social Democrat
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close