Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini revoltătoare! Pui de câine uciși fără milă cu o cazma de doi copii, sub ochii adulților, în Mureș

Imagini revoltătoare! Pui de câine uciși fără milă cu o cazma de doi copii, sub ochii adulților, în Mureș

Imagini revoltătoare filmate în comuna Papiu Ilarian, județul Mureș, unde doi copii au ucis doi pui de câine, sub ochii nepăsători ai părinților.

Imagini revoltătoare! Pui de câine uciși fără milă cu o cazma de doi copii, sub ochii adulților, în Mureș
Sursa foto: Facebook
04 Iun 2020   •   09:27

Două clipuri video cu incidentele șocante au fost postate pe internet și distribuite pe pagina de Facebook a unei asociații pentru protecția animalelor.

„Este înfiorător! Ei sunt viitorii infractori! Nu am putut urmări în totalitate cele două video, unii spun că e vorba de 2 pui de căței diferiți, uciși cu bestialitate de 2 minori diferiți. Nu am puterea să mă uit. Vă rog să faceți sesizări către IPJ Mureș”, a scris persoana care a postat video-urile.

Mai mulți utilizatori care au văzut imaginile au spus că au făcut deja plângere la Poliție.

Pe filmări se observă cum doi copii lovesc puii de cățel în cap cu o cazma, în timp ce persoana care filmează îi încurajează.

Atenție! Imaginile au un puternic impact emoțional!

Polițiștii anunță că fac cercetări și că vor atașa la dosar toate sesizările pe care le vor primi în acest caz.

Polițiștii din Zau de Câmpie au fost sesizați în noaptea de miercuri spre joi de către o femeie că pe o rețea de socializare au fost postate imagini video în care un băiat lovește, cu o lopată, un câine.

A fost întocmit un dosar penal pentru uciderea animalelor cu intenție, fără drept.

„În urma interesului manifestat de mai mulți cetățeni, care au fost impresionați de acest caz, menționăm că, toate sesizările primite vor fi atașate la dosarul cauzei”, anunță Poliția Mureș.


 

×
Subiecte în articol: mures
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close