Antena 3 CNN Actualitate Radu Mazăre câștigă sume fabuloase și din spatele gratiilor. Cum este posibil

Radu Mazăre câștigă sume fabuloase și din spatele gratiilor. Cum este posibil

Radu Mazăre s-a născut afacerist - chiar și din închisoare face bani cu duiumul grație investiției din Madagascar. Practic, cei 300.000 de euro pe care i-a cheltuit pentru a concesiona pământul acolo în aduc anual 443.000 de euro, adică aproape jumătate de milion de euro.

Radu Mazăre câștigă sume fabuloase și din spatele gratiilor. Cum este posibil
Sursa foto: Agerpres
de Dan Gabor    |    27 Noi 2020   •   23:46

O cameră în exclusivistul resort costă 77 de euro pe noapte, însă merită toți banii. Priveliștea este una de vis, iar fiecare bungalow se bucură de intimitate. Pare că toate acestea au fost făcute la indicațiile stricte ale lui Radu Mazăre, având în vedere că era un obișnuit al luxului.

A stat în chirie într-una dintre cele mai luxoase din Siutghiol, în care se ajungea în sufragerie cu barca. Și nu vă imaginați că în perioada în care se află închis afacerea din Madagascar este lăsată de izbeliște. Nici vorbă. Cea care se ocupă de întregul resort este Roxana, soția lui Radu Mazăre.

Ea i-a stat alături fostului edil și la bine, dar mai ales la rău și a acceptat să se căsătorească cu el chiar și în spatele gratiilor. Potrivit ultimei declrarații de avere, Radu Mazăre deține un apartament în București, construit în regie proprie, în 2013, cu o suprafață de 184,43 mp.

Are și 287.000 de euro cash și un card de debit cu 5.000 de euro.

Mai multe detalii, în materialul exclusiv prezentat de Ana Maria Bujor și Georgiana Murgilă la ShowBlitz:

 

×
Subiecte în articol: showBlitz Radu Mazare
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close