Antena 3 CNN Actualitate Ramona Ioana Bruynseels: „Faptul că nu avem infrastructură și oamenii își pierd viețile pe drumurile țării este un abuz. Trebuie să forțăm schimbarea mentalităților în România”

Ramona Ioana Bruynseels: „Faptul că nu avem infrastructură și oamenii își pierd viețile pe drumurile țării este un abuz. Trebuie să forțăm schimbarea mentalităților în România”

Ramona Ioana Bruynseels: „Faptul că nu avem infrastructură și oamenii își pierd viețile pe drumurile țării este un abuz. Trebuie să forțăm schimbarea mentalităților în România”
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
23 Aug 2019   •   23:35

Ramona Ioana Bruynseels, candidata Partidului Puterii Umaniste, e de părere că e nevoie de o schimbare a mentalităților în România pentru ca lucrurile să funcționeze și abuzurile să înceteze. 

„Simt în fiecare zi când merg pe stradă și îi întâlnesc pe oameni, care chiar dacă ei mă plac pentru că sunt nouă și nu am un trecut politic, le e foarte greu să aibă încredere în mine din cauza tuturor acestor deziluzii, dezamăgiri și abuzuri. Eu mi-am și ales ca slogan al campaniei „Stop, abuzurilor” pentru că zi de zi cetățenii noștri sunt supuși diverselor abuzuri din partea instituțiilor statului și e cazul să găsim soluții și să intrăm nu numai în a reforma instituțiile statului cu seriozitate și pe baza unor evaluări clare și să insituim indicatori de performanță, dar în același timp trebuie să ne și educăm în continuare populația, trebuie să forțăm cumva schimbarea mentalităților în România pentru că altfel abuzurilor tot vor continua. 

Chiar și lipsa medicamentelor compensate din farmacii e un abuz sau faptul că acum dăm cornul și laptele, la anul nu. Faptul că nu avem infrastructură și oamenii își pierd viețile pe drumurile țării. Toate acestea sunt abuzuri și ne arată că statul nu e preocupat de a ieși în întâmpinarea nevoilor cetățenilor și de a proteja cetățenii, ci mai degrabă e preocupat de a menține forța aceea”, a spus Ramona Ioana Bruynseels la „Exces de putere”. 

×
Subiecte în articol: Ramona Ioana Bruynseels
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close