Antena 3 CNN Actualitate Rareș Bogdan aruncă bomba în cazul lui Kovesi

Rareș Bogdan aruncă bomba în cazul lui Kovesi

Rareș Bogdan aruncă bomba în cazul lui Kovesi
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
19 Sep 2019   •   17:15

Președintele Klaus Iohannis s-ar fi implicat direct în cazul validării Laurei Codruța Kovesi pentru funcția de procuror-șef european, după ce fosta șefă DNA a avut, joi, în favoarea sa atât votul din COREPER, precum şi pe cel din Parlamentul European.

Citește și: Câți bani ar putea câștiga Kovesi dacă va ajunge procuror-șef al Parchetului UE

Informația a fost dezvăluită de Rareș Bogdan într-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Vă dați seama? Guvernul României a lăsat-o singură, dar ea a avut alături milioane de români! România reală, România frumoasă, România eternă nu a lăsat-o singură! Unde au scuipat Dăncilă, Dragnea, Tăriceanu, Nicolicea, Șerban, Iordache au sărutat românii!

Totul s-a putut întâmpla astăzi în Consiliu, practic in Comisa COREPER 2, prin susținerea în bloc pentru Codruța Kovesi a statelor cu guverne aparținând familiei Popularilor Europeni, adică a familiei politice din care face parte și PNL și mai ales președintele Klaus Iohannis.

Citește și: Kovesi, validată de Consiliul Uniunii Europene pentru funcția de procuror-șef european

Citește și: Kovesi, după ce a fost validată de Consiliul UE pentru funcția de procuror-șef european: E o recunoaștere a profesionalismului

Era extrem de complicat astăzi dacă Președintele nu s-ar fi implicat direct! Practic, să fim corecți până la capăt, astăzi NU a avut niciun rol Plenul Parlamentului European, cum încearcă unii sau alții să inducă în opinia publică. Sa fim corecți! Corectitudinea și cinstea ne vor aduce respect și apreciere. Succes, Laura Codruța Kovesi", a scris Rareș Bogdan.

sursa: Facebook/ Rares Bogdan

Citește și:Kovesi, după ce a fost validată de Consiliul UE pentru funcția de procuror-șef european: E o recunoaștere a profesionalismului

 

×
Subiecte în articol: Laura Codruta Kovesi Klaus Iohannis
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close