Antena 3 CNN Actualitate Rareş Bogdan, un nou atac la Dan Barna: "Gesturile mici trădează caracterele în momentele cheie!"

Rareş Bogdan, un nou atac la Dan Barna: "Gesturile mici trădează caracterele în momentele cheie!"

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a criticat, din nou, prestaţia publică a liderului USR Dan Barna.

Rareş Bogdan, un nou atac la Dan Barna: "Gesturile mici trădează caracterele în momentele cheie!"
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    28 Feb 2021   •   00:20

Într-o intervenţie la Descoperiţi, Rareş Bogdan a criticat ceea ce el a numit comportamentele de tip "Adrian Năstase" la unii lideri din Coaliţia de guvernare, pe care nu i-a nominalizat.

El a fost întrebat dacă îl vizează pe Dan Barna, cu celebrul, de acum, moment al ochelarilor scăpaţi de la pupitru. Liderul PNL nu a negat.

Rareş Bogdan: Gesturile mici trădează caracterul în momentele cheie

Rareş Bogdan: "Sunt anumite gesturi care trădează un anumit comportament. Noi timp de şapte ani am acuzat aroganţa lui Victor (Ponta), comportamentul abuziv al lui Liviu Dragnea, al lui Mihai Tudose şi al altora.

Nu cred că e normal, după 7 ani de opoziţie agresivă, susţinuţi de oameni în stradă, cu o presă de multe ori prietenoasă, să avem, unii dintre noi, un comportament care să semene cu comportamentul lui Adrian Năstase.

Şi nu mă refer aici la comportamentul lui Florin Cîţu, Klaus Iohannis sau Rareş Bogdan ci al altora din coaliţie. Nu vreau să dau nume, dar dacă vă uitaţi la faptele săptămânii s-ar putea să găsiţi anumite gesturi care ..."

Andreea Sava: "Vă referiţi direct la Dan Barna?"

Rareş Bogdan: "E important să nu sfidezi pe nimeni şi să nu te porţi arogant în faţa nimănui. Gesturile mici trădează comportamentele şi caracterele în momentele-cheie".

Prim-vicepreşedintele PNL a mai acuzat faptul că premierul Cîţu nu a fost suficient de mult sprijinit de liderii liberali în momentul în care a pus problema tăierii sporurilor în sectorul bugetar.

Bogdan l-a asigurat pe premier de sprijinul său şi a insistat că acesta are şi sprijinul preşedintelui Iohannis.

Rareş Bogdan: În spatele premierului Cîţu se află Klaus Iohannis

"Eu sunt un lider destul de important şi de vocal şi îl susţin total pe Florin Cîţu în actul de reformă.

Vă pot spune că există în România un personaj mult mai important decât mine şi cu mult mai multă forţă decât mine, care se află în spatele lui Cîţu: preşedintele Klaus Iohannis", a declarat Rareş Bogdan.

Dan Barna și-a scăpat ochelarii pe jos în Parlament. Un angajat a fost chemat să îi ridice

O scenă memorabilă a avut loc, luni, 25 februarie, în plenul Camerei Deputaților.

Vicepremierului Dan Barna i-au căzut ochelarii, dar liderul USR nu s-a deranjat să-i recupereze, iar o colaboratoare a chemat un angajat al Camerei să facă acest lucru. 

Episodul s-a întâmplat în timp ce vicepremierul urmărea, din banca rezervată Executivului, discursul președintelui PSD, Marcel Ciolacu.

Cadrul îl cuprinde pe Dan Barna, care, așezat la stânga lui Florin Cîțu, ascultă și privește către ochelarii pe care îi ține între degete. Vicepremierul nu schițează niciun gest în momentul în care ochelarii cad în fața pupitrului.

O colaboratoare care stătea pe scaunul din stânga lui Barna a observat că vicepremierului i-au căzut ochelarii, s-a întors și a făcut un semn discret către un angajat al Camerei Deputaților, sugerându-i să se apropie. Ulterior, Dan Barna i-a indicat acestuia unde îi sunt ochelarii.

Angajatul Camerei Deputaților a trecut prin spatele vicepremierului, a luat ochelarii căzuți și i-a lăsat pe pupitru, în dreptul lui Dan Barna.

Rareş Bogdan, atac la Barna şi la USR-iştii care s-au opus finanțării schitului de la Muntele Athos: "Doamne, dă-le minte!"

Lansat sub pretextul acestui incident popularizat pe mass-media, atacul lansat de Rareş Bogdan la adresa lui Dan Barna nu este singular.

Într-un alt demers, fără legătură cu ochelarii, ci cu religia, liderul PNL a taxat gestul celor din USRPLUS de a se opune finanţării schitului de pe muntele Athos.

Atacul a venit după ce Barna şi alţi membri USRPLUS au votat împotriva legii prin care Guvernul dă 960.000 de euro așezământului monahal românesc de la Muntele Athos.

Bogdan spune că cei 30 de parlamentari USR-PLUS şi Dan Barna sunt ignoranţi şi necunoscători de tradiţii şi istorie şi se întreabă retoric ce educaţie au primit aceştia. 

Rareş Bogdan: Niște cărți de istorie, utile. Ce educație au primit acești copii de la părinții lor?

"Aici e vorba în primul rând de istorie! Niște cărți de istorie ar fi utile. Ce fel de educație au primit acești copii de la părinții și bunicii lor? 

Cei care astăzi au votat împotriva așezământului cultural, spiritual și istoric de la muntele Athos se dovedesc ignoranți și necunoscători de tradiții, istorie și Diplomație. 

Oare trebuie să uităm cine suntem, de unde venim, pentru a îngroșa rândurile unor organisme fără logică spirituală? La ce recurgem când ni se frânge sufletul? Sau nu ni se mai frânge? Suntem roboți?

Fără istorie, tradiții, fără inimă suntem o frunză în vânt! Doamne, dă-le minte și ajută-i să vadă adevărul, calea și viața!

n acest caz nu e vorba de dogmatism și nici măcar de spiritualitate exacerbată, dacă se poate vorbi vreodată de așa ceva, AICI e vorba de istoria noastră ca Neam, de nimic altceva", a scris Rareş Bogdan pe pagina de Facebook.

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close