Antena 3 CNN Actualitate Locale Răsfăț finlandez într-o comună de lângă București: "Trebuie să fim în pas cu celelate ţări, cu lumea!"

Răsfăț finlandez într-o comună de lângă București: "Trebuie să fim în pas cu celelate ţări, cu lumea!"

După o zi grea de muncă, localnicii din Dragomireşti, Dâmbovița se vor putea relaxa în stil finlandez. Primarul vrea să construiască aici o sală de fitness, care să cuprindă și un centru spa, dar și jacuzzi și saună. Oamenii sunt încântați de idee și spun că abia așteaptă să se relaxeze.

Răsfăț finlandez într-o comună de lângă București: "Trebuie să fim în pas cu celelate ţări, cu lumea!"
de Georgiana Adam    |    05 Mai 2021   •   19:59

Se întâmplă în Dragomirești, o comună cu aproximativ 9.000 de locuitori din Dâmbovița, acolo unde se poate spune că tinerii întorși din străinătate ridică cerințele comunității.

Asta pentru că Primăria a dat zeci de terenuri tinerilor din comună care au dorit să își construiască o locuință și astfel, au apărut mai multe cartiere de case noi.

Astfel, de la sala de sport, se va trece, în scurt timp, la sală de fitness, jacuzzi, saună, centru spa, bazin de înot acoperit, cu facilități ca la oraș, spune edilul comunei.

Declaraţia primarului din comuna Dragomireşti

"Este o idee care vine să completeze ce am reuşit să fac pentru tinerii din această localitate. În speţă, să fac o bază sportivă pentru tineri, să fac o sală de sport, tinerii de altfel solicitând şi un centru de acest gen, centru pentru care mergeau la Târgovişte, adică, am vrut să se bucure la nivel local", a spus Dragoș Vlădulescu, primar Dragomirești.

Vestea că vor avea centru spa și sală de fitness îi încântă pe localnici.

Localnică: "Trebuie să fim în pas cu celelate ţări, trebuie să fim în pas cu lumea"

"Nu trebuie să ne punem imediat contra că face ceva. E bună ideea", a spus o localnică mulţumită de această iniţiativă.

Valoarea totală a investiţiei este estimată la peste 2.3 milioane lei, bani de la bugetul local, iar construcţia va fi gata abia peste vreo doi ani. 

Licitația a fost lansată pe Sicap și se așteaptă ofertanți.

 

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close