Antena 3 CNN Actualitate Recensământul din 2011 a fost FRAUDAT. Dezvăluirile făcute la Exces de Putere

Recensământul din 2011 a fost FRAUDAT. Dezvăluirile făcute la Exces de Putere

Recensământul din 2011 a fost FRAUDAT. Dezvăluirile făcute la Exces de Putere
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Iul 2013   •   10:52

Recensământul din 2011 a fost fraudat, după ce numărul românilor a fost crescut artificial. Cele mai multe nereguli ar fi la Timişoara, unde există cea mai mare varietate de erori. Informaţiile au fost dezvăluite de Oana Stancu, în emisiunea Exces de putere din 15 iunie.

Potrivit dovezilor prezentate în emisiunea Exces de putere, în mai multe formulare folosite la recensământ a fost modificat atât numărul persoanelor, cât şi al locuinţelor.

Rezultatele finale ale RECENSĂMÂNTULUI din 2011

Într-o locuinţă din Timişoara, recenzorul a trecut în formular 12 studenţi care ar fi locuit în 12 camere inexistente ale unei case. Mai mult, proprietarul nu completase nici un formular acasă.

În multe cazuri, deşi formularul era completat, acesta nu a fost semnat la final.

Preşedintele Institutului Naţional de Statistică spune că un subordonat a fost trimis să ancheteze neregulile de la Timişoara, dar nu a găsit nimic compromiţător în datele  primite.

Recensământul din 2011 a făcut şi victime, atunci când au ieşit la iveală dovezi în legătură cu posibile fraude. Printe ele, Ministrul de Interne şi chestorul Constantin Manoloiu, responsabil cu evidenţa populaţiei.


×
Subiecte în articol: Exces de putere oana stancu recensamant
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close