Antena 3 CNN Actualitate Rechizitoriu Caracal. Cumpănaşu: E scenariu de film horror!

Rechizitoriu Caracal. Cumpănaşu: E scenariu de film horror!

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a declarat vineri seară la Antena 3 că rechizitoriul în cazul Caracal este scenariu de film horror pentru public.

Rechizitoriu Caracal. Cumpănaşu: E scenariu de film horror!
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    17 Ian 2020   •   21:02

„Mie mi se pare că rechizitoriul nu are legătură cu justiția, cu a impresiona sau a convinge judecătorii. Este construit din mesaje, descrieri cât mai plastice, cât mai hidoase ca să șocheze și să convingă.

Să convingă poate oamenii obișnuiți care nu au stat toată ziua să vadă dosarul. Rechizitoriul nu este făcut pentru instanță.

Pentru instanță nu stă nimic în picioare. Din punctul meu de vedere aceste expertize nu constată decesul fetelor, nu constată nimic decât încurcă mai mult.

Chiar dacă ar fi făcut niște analize să vadă la ce temperaturi s-ar fi ars corpurile, lucrul ăsta îl știm de la început. Unde este noutatea?”, a spus Cumpănașu la „Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”.

Dezvăluiri din dosarul Dincă. Cine a încurcat butoaiele

Citiți și: RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Ce spun criminaliștii din SUA despre Gheorghe Dincă

DIICOT l-a trimis în judecată pe Gheorghe Dincă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre, el fiind acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu în locuinţa sa din Caracal.

Citiți și:

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Cum a răpit-o Gheorghe Dincă pe Alexandra Măceșanu. Propunerea pe care i-a făcut-o în mașină

×
Subiecte în articol: Subiectiv Alexandru Cumpanasu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close